M.BURAK YALÇIN

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, partisinin İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenledi. Algı operasyonları ile mücadele ettiklerini belirten Çiğdem Karaaslan, “Eleştiri zeminin çok uzağında hayale gelmedik algı operasyonlarıyla mücadele veriyoruz. Sosyal medyanın dışında bunları vatandaşlara bire bir anlatmalıyız” dedi.

AK Parti İl Başkanlığı’nda gerçekleşen basın toplantısında AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, bazı belediye başkanları, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Bektaş, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ve partililer hazır bulundu.

Toplantıda konuşma yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Çorum’un Anadolu’nun önemli bir şehri olduğunu ve burada yapacakları daha çok iş olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’nin dört bir yanında mücadele verdiklerini aktaran Çiğdem Karaaslan, “Cumhurbaşkanımız bir programda “son dönemde muhalefet tarafından yapılan siyaset yalan, iftira, algı ve gerçek olmayan bir zemine oturtulmuş” dedi. Maalesef algı üzerinden yapılan bir siyaset var. Sınavlardan 24 saat önce Katarlı öğrenciler Tıp Fakültelerine sınavsız girecek dediler. Türkiye’de 1.5 milyon Afgan mülteci var dediler. Bugün aslında biz hakikati temsil ediyoruz. Hakikatin temsilcileriyiz” diye konuştu.

Teşkilat üyelerine de mesaj veren Karaaslan, teşkilat üyelerinin tek varlık sebebinin vatandaştan oy istemek olmadığını, asıl varlık sebeplerinin seçim olsun olmasın sahada vatandaşın derdiyle dertlenmek ve gönlüne dokunmak olduğunu vurgulayan Karaslan, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: “Cumhurbaşkanımızdan öğrendiğimiz siyaset yapma tarzı budur. Eksik, hata varsa bunları düzeltmek için karşı tarafından yapıcı eleştirilerine her zaman varız. Onun dışında şuan mücadele ettiğimiz şey eleştiri zeminin çok uzağında hayale gelmedik algı operasyonlarıyla mücadele veriyoruz. Sosyal medyanın dışında bunları vatandaşlara bire bir anlatmalıyız.”

Türkiye’nin bütün badirelerden güçlenerek çıktığını ifade eden Karaaslan, “Koronavirüsten de güçlenerek çıkacağız. Ekonomisiyle, adalet sistemiyle, sağlığıyla, güçlü altyapısıyla, tüm önemli yapı taşları ile birlikte geleceğe güçlü bir şekilde yürümeye devam edeceğiz. Her badireden güçlenerek çıkıyoruz. Dünyada hızlı büyüyen ikinci ülkeyiz. Bütün bunların hayatımıza yansımasını da inşallah kısa zamanda hep birlikte yaşayacağız” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi