Milliyetçi Hareket Partisi Çorum 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, 24 Haziran seçimleri çalışmaları kapsamında hafta sonu Laçin ilçesinde düzenlenen iftar programına katıldı.

Laçin Belediye Başkanı Ünal Gevşek’in ev sahipliği yaptığı iftara Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras’ın yanı sıra İl Başkanı Arslan Kaynar, Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan, Milletvekili Adayı Alper Büker ile çok sayıda mahalle ve köy muhtarı ile davetliler katıldı.

Yapılan açıklamaya göre, iftar programı sonrasında çeşitli konularda değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, genel seçimlerde yol ve davalarının belli olduğunu dile getirerek, “Bizler her zaman davamıza sahip çıkan ve devletimizin daha da güçlü olması için çalışıp halkımıza hizmet etmek isten bir hareketiz. Bizim tek bir amacımız var o da Türkiye cumhuriyetinin gücüne güç katmaktır. Ülkemiz üzerinde oynanmaya çalışan bunca oyuna Genel Başkanımız Devlet Bahçeli anında dur demiştir. Bize göre Türk milletinin sağlığı, huzuru ve refahı her şeyden önce gelir. Eğer bir vatandaşımızın ekmeğiyle ilgili bir mevzu varsa bunlara karşı ciddiyetle harekete geçmek boynumuzun borcudur” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi