Organize Sanayi Bölgesi'nde seçim çalışmalarına kapsamında fabrikada işçilerle sohbet eden CHP Çorum Milletvekili Adayları Tufan Köse ve Gürsel Yıldırım, CHP iktidarında asgari ücretin en az 2 bin 200 TL olacağını söyledi.

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarına hız veren CHP Milletvekili adayları Tufan Köse ve Gürsel Yıldırım seçim ziyaretleri kapsamında Organize Sanayi Bölgesi'nde fabrika ziyaretleri gerçekleştirdi.

CHP Milletvekili Adayları Tufan Köse ve Gürsel Yıldırım iş adamları ile görüşerek iş dünyasının sorunlarını dinlediler.

24 Haziran seçimlerinden sonra CHP iktidarında iş dünyası ve iş adamlarının sorunlarını çözeceklerini üretimin önünü açacaklarını iş adamlarını ağır vergi yükü ve SSK yükünden kurtaracaklarını belirten Köse; "Üreten ekonomi için geniş kapsamlı teşvik yatırımları, kısa vadeli eylem planına alarak üretimde sanayi 4.0 ileri teknoloji sanayi hamlelerini biran önce hayata geçireceğiz." dedi

Ziyaretlerde işçilerle de  sohbet eden Köse ve Yıldırım, işçilerin sorunlarını dinleyerek, seçim vaatlerinden bahsettiler. Köse, asgari ücretin en az 2200 TL olacağını ve özlük haklarını insan onuruna yakışır bir hale getireceklerini kaydetti.

Köse ve Yıldırım ziyaret sonunda öğle yemeğini işçilerle birlikte yedi.

Organize Sanayi ziyareti kapsamında ayrıca Köse ve Yıldırım, Organize Sanayi Müdürü Yaşar Şahin'i de ziyaret etti. Ziyarette CHP Milletvekili adayları Tufan Köse ve Gürsel Yıldırım Çorum OSB'nin son durumu ile ilgili bilgi aldı. Organize Sanayi bölgesinin sorunları ve iş dünyasının beklentileri konuşuldu. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi