AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Belediye Başkanlığı için çıktığı yolda dur-durak bilmeksizin gece gündüz çalışıyor. “Bu şehir için büyük bir sorumluluk taşıyoruz.” diyen Aşgın, enerjisini Çorumlular’ın duası ve teveccühünden aldığını belirterek, çalışmalarını aralıksız sürdüreceğinin sinyallerini verdi.

“Derdi Çorum olanın boşa geçirecek en küçük bir vakti bile olmamalı.” diyen Halil İbrahim Aşgın, Çorum’un tüm kesimlerinden büyük bir ilgi ve destek görüyor olmanın gururunu yaşadığını kaydetti.

BİLİP DUYDUĞUMUZ HİÇ BİR DERTTEN GERİ DURMAYACAĞIZ

Hiçbir konuyu sümen altı etmeyip, çözümü için çalışacağını, Çorumlular’ın hiçbir derdini görmezden gelmeyeceğini ifade eden Aşgın, “Hayatım boyunca, gözümün gördüğü, kulağımın duyduğu her sıkıntı ve derdin dertlisi olduk, hiçbir şeyi görmezden ve duymazdan gelmedik. Bizi STK’ların içine yiten duygu da bu duygudur. Şimdi Rabbim bize Belediye Başkanı olarak hizmet etme kapılarını açtı ve sorumluluğumuzun sınırlarını sadece duyup gördüğümüzle değil, tüm Çorum’un derdiyle dertlenmekle genişletti. Hiçbir konuyu “bana ne” diyerek kulak ardı etmeyeceğiz.” diye konuştu.

7’DEN 70’E SEVGİ SELİ İÇİNDEYİZ

Belediye Başkanlığı için yola çıktığı andan itibaren, gerek aday adaylığı döneminde, gerekse adaylığı döneminde kamuoyundan çok büyük bir destek gördüklerini, bu desteğin 7’den 70’e herkesi saran bir sevgi seline dönüştüğünü söyleyen Halil İbrahim Aşgın, “Belediye Başkanlığı bizim için bir nefsimizi şımartacağımız bir makam olmaktan öte, bu memlekete hizmetkâr olmanın vesilesi olacaktır. Biz, bu makamda alacağımız dua ve kazanacağımız kalplerin hesabını yapacağız. Gönüllerde yer tutmanın hazzı ve mutluluğu hiçbir dünya makamıyla ölçülemez. Yola çıkarken, açık olarak makama değil gönüllere talibiz dedik. Bu söz boş bir slogan değil, bizatihi niyetimizin zahir edilmesidir, hemşehrilerimize verdiğimiz sözümüzdür.” dedi.

SIRADAN OLMAYA DEĞİL, SINIRLARI AŞMAYA GELİYORUZ

Hiçbir siyasetçinin millete rağmen yol yürüyemediğini söyleyen Aşgın, tarih sayfalarının bunun örnekleriyle dolu olduğunu hatırlatarak, “Hiç kimse, milletin teveccühü olmadan, onu hissetmeden yol yürüyemez. Motivasyonunuz ne kadar yüksek olursa olsun, iki gün sahada gezip karşılık bulmazsanız, enerjiniz de kendinize olan inancınız da yok olur gider. Çok şükür biz bu yola çıkarken enerjimiz ve inancımız neyse, bugün kat kat artmış durumda. Bunun de tek sebebi elini tuttuğumuz, gözüne baktığımız hemşehrilerimizde, bize olan güven ve inançlarını görüyor olmamızdır. Sıradan olmak için değil, hemşehrilerimizle el ele verip, sınırları aşmak için geliyoruz.” dedi.