M.BURAK YALÇIN

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Çorum Belediye Başkan Adaylığına gösterilen Dr. Halil İbrahim Aşgın, yüzlerce araçlık konvoyla karşılandı.

Dün Ankara yolunda bulunan Leblebi Dünyasında meşalelerle karşılanan AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın burada kendisini karşılayanlara hitaben bir konuşma yaptı.

‘BİSMİLLAH DİYEREK YOLA ÇIKTIK’

Adaylığını açıklarken “Bismillah” diyerek yola çıktıklarını belirten Halil İbrahim Aşgın, “Besleme ile başlamışsanız niyetiniz de halisse sonu hayır olur. Her zaman “makama değil gönüllere talibiz” dedik. Yola bu düşünceyle yola çıktık. Burayı miting meydanına çevirmişsiniz. Hepinizden Allah razı olsun. En azından aday gösterilmeseydik bile gönüllere girdiğimizi bize gösterdiniz. Besmele ile başlayan bu yolun sonu hamd ile bitecekti” dedi.

‘HATA YAPTIĞIM ZAMAN BENİ KILICINIZLA DÜZELTİN’

“Hata yaptığımız zaman kılıcınızla beni düzeltmezseniz bütün vebal sizin üzerinizdedir” diyen Halil İbrahim Aşgın, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Bilerek yanlış yapmayacağız, bilerek hata yapmayacağız. Nefis taşıyoruz bizde insanız hata yapabiliriz. Yanlışlarımı bana çekinmeden yüzüme direk söyleyin. Eğer hata yaptığımız zaman kılıcınızla beni düzeltmezseniz bütün vebal sizin üzerinizdedir.

‘CANLA BAŞLA, GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMAYA AND İÇTİK’

Dolayısıyla biz Hz. Ömerleri, Hz. Ebubekirleri, Hz. Osmanları, Hz. Alileri, Fatih Sultan Mehmetleri, Kanunileri, Necmettin Erbakan’ı, Alparslan Türkeş’i, Muhsin Yazıcıoğlu gibi büyüklerimizi sadece tarihte kalmış vesikalar değil hep beraber el ele kucaklayarak yeniden ihya, yeniden bu şehri imar, bu şehre yeniden hizmet etmek için canla başla, gece gündüz çalışmaya and içtik.”

ÖNCE DUA SONRA ŞÜKÜR NAMAZI

Konuşmanın ardından Aşgın, karşılamaya gelenler ile birlikte Hıdırlık’a giderek önce dua etti, ardından da şükür namazı kıldı.