AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Türkiye'yi yıkma planlarında bir türlü başarılı olmayanların, gözünü 24 Haziran'a diktiğini belirterek, "Burada mesele AK Parti değil, asıl mesele bizleri bölmek ve ortadan kaldırmaktır." dedi.

Yapılan açıklamaya göre, esnaf ve halka buluşmaya devam Milletvekili Ceylan, bugünde Çorum'da bulunan Tuğla ve Kiremit Fabrikalarını ziyaret etti. 

Belediye Başkanı Zeki Gül'ün de eşlik ettiği ziyaretlerde Ceylan, fabrika işçileri ile buluşarak, 24 Haziran için destek istedi. 

İşçilerle hitaben bir konuşma yapan Ceylan, AK Parti ile Türkiye'nin şahlanışa geçtiğini bu şahlanışı 2023 ile zirveye taşıyacaklarını kaydederek, "Ya eski Türkiye'ye döneceğiz, yâda 24 Haziran'da kaldığımız yerden yeniliklere devam diyeceğiz." dedi.

Dünyadan Müslüman ülkelerin silinmeye çalışıldığını  ifade eden Ceylan, "Müslüman dünyasının haçlı seferlerinin yeniden başladığını bilmesi gerekiyor. Tüm dünyada bulunan Müslüman ülkeleri savaş halinde. Gözyaşı ve kanın akmadığı iki ülke dışında Müslüman ülkesi yok. Bunlardan biri Türkiye biri de İran'dır" dedi.

‘MÜSLÜMANLARIN TEK KALESİ BİZİZ’

Müslümanların ve mazlumların tek kalesinin Türkiye'ye olduğunu ifade eden Ceylan, "Ülkemizi yıkmak için ellerinden gelen çirkin planları hayata geçirdiler. Bunla Gezi olayları ve 15 Temmuz'du. Ama bu oyunları birlik ve beraberliğimiz sayesinde bozduk. Şimdi sıra geldi 24 Haziran seçimlerine. Bu seçimde de Türkiye'nin birliğini ve beraberliğini sağlayan ve ayakta tutan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı yıkmak için her türlü oyunu oynama başladılar. Asıl mesele burada AK Parti değil asıl mesele bizleri bölmek ve ortadan kaldırmaktır.

‘VAKİT BİRLİK VAKTİDİR’

Bu oyunları bozabilmek için Cumhurbaşkanımızı meclisimize güçlü göndermemiz gerekmektedir. Bu da ne kadar çok milletvekili meclisi gönderirsek o kadar çok güçlü oluruz demektir. Bizler huzurlu, yarını olan, bombalar patlamayın barış ve kardeşlik içinde yaşayan bir Türkiye için sizlerin desteklerini bekliyoruz" şeklinde konuştu.

İşçiler tarafından sevgiyle karşılaşan Ceylan, işçiler ile fotoğraf çekinmeyi ihmal etmedi.(Haber Merkezi)