AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, Çorum seçmenine 24 Haziran’da yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde partisine destek veren tüm Çorumlular’a teşekkür etti.

AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, Ankara’da yapılan 125. İl Başkanları istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı.

Partiden yapılan açıklamaya göre, Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş Başkanlığında gerçekleştirilen 125. İl Başkanları toplantısında 81 İl Başkanları ile 24 Haziran seçim sonuçlarını değerlendirildi.

Karadağ, Çorum’la ilgili ilçelerindeki 24 Haziran seçim sonuçlarının analizlerini içeren bir dosya sundu.

Ataş, Çorum’un 4 milletvekilinden 3’ünün partisinin kazanmasından ve ayrıca Cumhurbaşkanlığı seçiminde Türkiye ortalamasının 12 puan üstünde, milletvekilliği ortalamasının da 10 puan üstünde oy alınmasında ve Sandık bazlı seçim çalışmasını en iyi yapan Çorum İl Teşkilatı adına İl Başkanı Mehmet Karadağ'ı tebrik ederek, bu çalışmayla Çorum ve İstanbul’un Esenler ilçesini örnek gösterdi.

Seçim sonucunun, teşkilatların birlik ve beraberlik içerisinde çalıştığının bir göstergesi olduğuna değinen Ataş, bu birlik ve beraberlik içerisinde teşkilatların çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

Cumhur İttifakının seçimlerden başarı ile çıktığını belirten Ataş, bu birlikteliğin devam edeceğinin altını çizdi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi