EROL TAŞKAN

Siyasi rekabeti bırakıp, Çorum’da birleştiler

Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş, CHP’li bir Belediye Başkanı olmasına rağmen, ilçesinin sorunlarının çözümü için hiçbir kapıyı çalmaktan geri durmuyor. Siyasi kapris yapmaksızın, ilçesinin sorunları için çalışan Başkan Ateş, bu tavrı ile herkesten takdir görürken, iktidar partisi milletvekilleri de kendi partisinin belediyesi gibi ayrım yapmaksızın hüsnü kabul göstererek, Oğuzlar’ın sorunlarının çözümü için destek sağlıyor.

Bunun en son örneği, Belediye Başkanı Orhan Ateş’in çok sayıda Oğuzlarlı bayanla yaptığı Ankara ziyaretleri oldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaretin ardından AK Parti ve CHP Milletvekillerini ziyaret ederek, ilçe hakkında görüş alışverişi yaptı ve sorunlarını aktardı.

Tüm siyasilere teşekkürünü ifade eden Orhan Ateş, sosyal medya hesabından paylaştığı ziyaretle ilgili şunları söyledi, “İlçemiz halkıyla birlikte TBMM'de sayın milletvekillerimizi ziyaret ettik. Cumhuriyet Halk Partisi grup toplantısına katıldık. Toplantı sonrası Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile Sayın Milletvekilimiz Tufan Köse ile birlikte makamında bir süre görüşerek ilçenin sorunlarını ve 7 Nisan'da Çorum'da yapılacak şeker mitingi ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk.

Daha sonra TBMM İdare Amiri Çorum Milletvekilimiz Sayın Salim Uslu, Çorum Milletvekilimiz Sayın Tufan Köse, Çorum Milletvekilimiz Sayın Ahmet Sami Ceylan, Çorum Milletvekilimiz Sayın Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt’la birlikte Çorum'un ortak renklerini bir araya getirerek söz konusu Çorum'sa gerisi teferruattır diyerek ilçemizin sorunlarını masaya yatırdık.

Çözüm yolları konusunda sayın vekillerimiz söz vererek bizim için diğer ilçeler ne ise Oğuzlar da aynıdır deyip bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman Oğuzlar halkının yanında olacaklarını söylediler. Oğuzlar ekibine yemek dahil çeşitli ikramlarda bulunan sayın milletvekillerimize, ekibimize göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı Oğuzlar halkı adına teşekkür ederim.”

Editör: Haber Merkezi