FATİH AKBAŞ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Yönetim Kurulu üyeleri, Diyanet Sen Çorum Şube Başkanı Ali Yıldız’ı ziyaret etti.
CHP İl Teşkilatı Basından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Av. Sadık Eral, ziyarette Ali Yıldız’a çiçek hediye ederek, toplumda sevgi, saygı ve kardeşliği daha da artırmak için çalıştıklarını söyledi.

Siyasette ‘SSK’ formülünü önemsediklerini ve bunun ‘sevgi, saygı ve kardeşlik’ anlamına geldiğini kaydeden Eral, tüm kurumları ziyaret edip bu duygularının önemine dikkat çekmek istediklerini belirtti.
Diyanet Sen üyelerinin din adamı olmaları nedeniyle kutsal bir görevi yerine getirdiklerini ifade eden Eral, inançlara saygı prensibiyle hareket ettiklerini dile getirdi.

Diyanet Sen Çorum Şube Başkanı Ali Yıldız ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başladı.
Çorum’da birlik ve beraberlik ortamı olduğunu ve din adamları olarak da toplumun tüm kesimlerine din hizmeti verdiklerini kaydeden Ali Yıldız, “Bu topraklar Dünya’nın ilk barış antlaşması olan Kadeş Antlaşması’nın yapıldığı topraklardır. 
İnsanlarımız inancı, mezhebi, dini kültürü ne olursa olsun kardeşlik içerisinde yaşamışlar.  Biz imamlar olarak herkesin imamıyız. Üst şemsiye olarak bu pencereden bakıyoruz. Bu anlayışa görevimizi yapıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.
Ziyarete CHP İl Başkan Yardımcısı Nihat Bakar, CHP eski İl Yönetim Kurulu üyesi İlhami Türksal ve Emekli Sen Çorum Şube Başkanı Ömer Sözüdoğru da katıldı.