M.BURAK YALÇIN
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, Çorum’un sıkıntılarını bildiklerini belirterek, partilerinin iktidarında ülkenin beklemiş olduğu hizmetleri bir bir gerçekleştireceklerini söyledi.

Çorum’a gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, parti binasında basın toplantısı düzenledi.

Basın toplantısına Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Yakup Taş, Merkez İlçe Başkanı Yasin Güler ve parti yöneticileri katıldı.
Partilerinin kurulduğu günden itibaren Türkiye’de yeni bir dönemin başladığını ifade eden Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, ülkenin beklemiş olduğu hizmetleri bir bir gerçekleştireceklerini söyledi.
81 ilde teşkilatlanma çalışmalarını da tamamladıklarını ifade eden Mehmet Altınöz, “Seçimlere hazır bir partiyiz. Türkiye yanıyor, Erbakan’ı arıyor. Allah bizleri bu teveccühe layık olmayı nasip etsin” dedi.

Çorum’un sorunlarını bildiklerini vurgulayan Altınöz, “Denizi olan Samsun’a yakın olmasına rağmen trenle gidilemeyen bir şehir konumunda. Halbuki havalimanının, tren yolunun, hızlı trenin olması lazım. Çorum’dan AK Parti yöneticilerine seslenmek istiyoruz. 20 yıldır Çorumlulardan oy alıyorsunuz havalimanını açamıyorsunuz, treni getiremiyorsunuz, belediye binası yaptınız onu açamıyorsunuz. Siz ne işe yarıyorsunuz? Çorumlular endişe etmesin. Fatih Erbakan ve kadrosu iktidar olduğunda bunların hepsini biz çözeceğiz. İyi yapılan işleri takdir edeceğiz. Eksikleri tamamlayacağız. Yanlışları düzelteceğiz” diye konuştu.

“Genel başkanımız konuşuyor, hükümette bunu icra ediyor” diyen Altınöz, konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “Genel başkanımızın ihtiyaç sahibi insanların elektrik parasını ödeyememiş olmaları ile ilgili yapmış olduğu açıklama ses getirdi. Hükümet düzenleme yaptı. Yoksul vatandaşlarımızdan elektrik paralarının bir kısmını almaması ile alakalı bir tebliğ de bulundu. Teşekkür ederiz kendilerine. Bizi izlemeye devam etsinler. Yine genel başkanımız kendilerini ziyaret eden patates-soğanla alakalı yaşamış olduğu sıkıntıları anlatan vatandaşları dinlemişti. Bununla alakalı basın toplantısı düzenledi ve “bu patatesler, soğanlar neden alınmıyor” demişti. Tarım Bakanı şuan çiftçinin elinde kalan patates ve soğanı alacağına dair açıklama yaptı. Genel başkanımız konuşuyor, hükümette bunu icra ediyor. Bu bizim açımızdan hayırlı bir hizmettir.”

Altınöz, basın toplantısının ardından parti yöneticileri ile birlikte esnafı ziyaret etti.

Editör: Haber Merkezi