RECEP MEBET

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Türk milletinin birlik ve beraberlik içinde her zorluğun üstesinden gelecek güçte olduğunu söyledi.

Teknolife Mağazası’nın açılışında konuşan Ahmet Sami Ceylan, Türkiye’nin terör odaklarına karşı içerde ve dışarda büyük bir mücadele verdiğini dile getirdi.

“Mehmetçiklerimiz, bizlerin huzur ve güvenliği için canlarını feda ediyorlar” diyen Ceylan, “Kahraman kardeşlerimizin selameti için daima dua edelim” dedi.
Cuma hutbesinde de bu konunun ele alındığını hatırlatan Milletvekili Ceylan, “Siyasi görüş farkı gözetmeksizin birlik ve beraberliğimizi korumalıyız. Yurt çapında 80 milyon, yerelde ise 530 bin vatandaşımız bir olduğumuz müddetçe karşımızda hiçbir güç duramaz” diye konuştu.

Ülke ve dünya gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunduğu konuşmasında kararlılık mesajları veren Ceylan, “Tek vatan, tek millet, tek bayrak ortak değerlerimiz. Hiçbir güç bizi bölüp parçalayamayacak” ifadelerini kullandı.

Teknolife Mağazası sahibi Kazım Özdemir’i kutlayan Ceylan, hayırlı olsun dileklerini paylaşarak bereketli kazançlar temennisinde bulundu.
 

Editör: Haber Merkezi