Vakfı’nı ziyaret etti. Vakıf Başkanı Nurettin Aksoy Dede ve yönetiminin misafiri olan Aşgın, “Biz Çorum’u birleştirmeye değil, var olan birlikteliğimizi daha da güçlendirmeye geldik.” dedi.

Çorum’un et ve tırnak gibi birleştiğini, bunun üzerine yapılacak en güzel şeyin kardeşlik fidanlarını sulayıp, ulu çınarlar yetiştirmek olduğunun altını çizen Halil İbrahim Aşgın, ziyaretle ilgili paylaşımında, Hacı Bektaş Vakfı Anadolu Kültür Derneği Başkanı Nurettin Aksoy Dede’ye , “Bizi kucaklayıp, gülen yüzü ve dost sözüyle ağırlayan değerli büyüğümüz Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanı kıymetli ağabeyim Nurettin Aksoy Dede’ye ve bu bereket kapısına gönül veren herkese sonsuz teşekkür ve muhabbetlerimi sunuyorum.” sözleriyle teşekkür etti.

Aşgın, ziyaretiyle ilgili olarak şunları paylaştı; “Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı’nı ziyaret ederek, gönül ehlinin hanesinde hürmet gördük, hatır verdik. Hürmet edenin hatırı her daim başımız üstünde olacaktır.

Biz birleştirmeye gelmedik, zaten var olan birlikteliğimizi kuvvetlendirmeye, gönül kapılarımızı sonuna kadar açık tutmaya geldik. Bu memlekette gönül birlikteliğine harç dökmek, kardeşlik fidanlarını sulayıp, ulu çınarlar yetiştirmek bizlere ecdadımızın emanet ettiği kutlu bir mirastır.

Bu mirasın peşinde koşanlarla el tuttuk, gönüllerimizi bir eyledik Pir eyledik. Hacı Bektaş Veli Hazretleri’nin yolu yolumuz, nasihatleri kardeşlik yolumuzu nurlandıran güneşimiz olacak. Bizi kucaklayıp, gülen yüzü ve dost sözüyle ağırlayan değerli büyüğümüz Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanı kıymetli ağabeyim Nurettin Aksoy Dede’ye ve bu bereket kapısına gönül veren herkese sonsuz teşekkür ve muhabbetlerimi sunuyorum.”

Editör: Haber Merkezi