M.BURAK YALÇIN

AK Parti TBMM Grup Başkanı Naci Bostancı, 31 Mart yerel seçimlerinin sıradan bir seçim olmadığını, aksine Türkiye’nin kader seçiminin olduğunu söyledi.

‘TÜRKİYE’NİN BAŞINI KALDIRAN BİR DEV OLMASINDA EN BÜYÜK PAY AK PARTİ’NİN’

AK Parti Buharaevler Seçim Bürosunun açılışında konuşma yapan AK Parti TBMM Grup Başkanı Naci Bostancı, Türkiye’nin başını kaldıran bir dev olduğunu, bunda da en büyük payın Cumhuriyet döneminde AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan olduğunu belirterek, “Dünyanın kesinlikle en önemli güçleri arasına girmeye aday bir ülkeyiz. Halkı çalışkan, kendi kaderine sahip çıkma konusunda kararlı ve idare sahibi. Türkiye’nin başını kaldırmasında Cumhuriyetin içinde birçok insanın payı var. Siyasi tarihimizde en büyük pay AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan’ındır” dedi.

‘TÜRKİYE’NİN KAFASINA VURMAK İSTİYORLAR’

Başını kaldıran Türkiye’nin kafasına vurmak isteyenlerin olduğunun altını çizen Naci Bostancı, “15 Temmuz’da Türkiye’nin geleceğine kumpas kurdular. Bunlar sadece içerideki hainler değil, dışarıda da bunların ağa babaları var. Türkiye’nin önü kesilmek isteniyor. Buna göz yumanlar var. Bir tarafta Türkiye’nin önü kesilmek istenirken “bize de buradan bir ekmek çıkar mı” diyenler, diğer tarafta da Türkiye’nin kaderine sahip çıkanlar var” diye konuştu.

‘SADECE BELEDİYE BAŞKANI SEÇMEYECEĞİZ’

Çorum’da yarışın AK Parti ile CHP arasında olduğunu, bu seçimde sadece Belediye Başkanı seçilmeyeceğini vurgulayan Bostancı, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “AK Parti burada yine ipi göğüsleyecek. Önemli olan şu. Bu seçimlerde biz sadece Belediye Başkanı seçmeyeceğiz. Bu seçimlerde biz Türkiye’yi istikrarsızlaştırmak isteyenlere karşı 24 Haziran’da olduğu gibi aslında Recep Tayyip Erdoğan’a oy vereceğiz. Milletimiz meselenin sadece Belediye Başkanlığı olmadığını, Türkiye siyasetine, iradesine, geleceğine, ortak kaderine bir oy olduğunu bilir. Türkiye’nin çatısı, iradesi AK Parti’dir. Hizmet deyince akla AK Parti gelir.

‘İNSANLARIN YÜREKLERİNE DOKUNDUK’

Biz sadece otoyollar, hastaneler yapmadık, sadece insanların hayatlarını kolaylaştırmadık. Aynı zamanda en çok insanların yüreklerine dokunduk. O yüzden millet AK Parti’yi sevdi ve ardından yürüdü. O yüzden onlar konuşur AK Parti yapar dedik. Amacımız milletimizi zengin, Türkiye’yi kudretli kılmak. Biz CHP’ye, İYİ Parti’ye, HDP’ye düşman değiliz. Bizim hasmımız cahilliktir, az gelişmişliktir, yasaklardır. Kollarımız ve göğsümüz bütün Türkiye’yi kucaklayacak kadar geniştir. Bizim itiraz ettiğimiz o siyasi partilerin tepesindekiler. Onların halka uygun düşmeyen fırsatçı siyasetleridir. İtirazımız buna.”

Editör: Haber Merkezi