AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, 24 Haziran seçimleri için düzenlediği destek ziyaretlerine gündüz İnönü, gece ise Gazi Caddesi ile devam etti.

Esnaftan 24 Haziran için destek isteyen Ceylan, AK Parti Hükümetlerinin her dönem esnafın yanında olduğunu ve KOSGEB, Esnaf Kefalet ve diğer can suyu kredi desteklerinin her dönemde devam ettiğini kaydederek, “2011, 2014 ve 2016-2018 yıllarında esnaf ve sanatkarların borçları yeniden yapılandırıldı. Sadece bunlar da değil, esnafımızı koruyacak uygulamaları da hayata geçirdik. Perakende sektörünü düzenleyen, birçok yenilik getiren düzenlemeyi yasalaştırdık. Hatırlayınız esnafımız 2002 yılında yüzde 47 faizle kredi kullanıyordu. Artık bir yıldan kısa vadeli kredilerde sadece yüzde 4, bir yıldan uzun vadeli kredilerde ise sadece yüzde 5 faizle kredi kullanabiliyorlar. Bu yapılan hepsi esnafımızın ayakta kalması için” dedi.

Ziyaretlerde vatandaşların ülkenin üzerinde oynana oyunun farkında olduğunu gördüklerini belirten Ceylan, “Bizim sahada gördüğümüz şu; Vatandaşlarımız oyunun farkında, ülkemiz için ülkemizin etrafında oynanan oyunun farkında ve yine bu oyunları sandıkta bozacağından hiç kuşkumuz yok.  Vatandaşlarımızın Cumhurbaşkanımıza ve partimize verdiği katkıyı görmek bizleri son derece memnun etmekte. İnşallah 24 Haziran insanlık için bir milat, bayram olacak. Bayram olarak ilan ettiğimiz bir gün olacak” şeklinde konuştu. Ceylan, büyük Türkiye ideali için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirterek sözlerini tamamladı:

Ziyaretler de Milletvekili Ceylan'a yakın ilgi gösteren esnaf, fotoğraf çekinmeyi de ihmal etmedi. (Haber Merkezi)