AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, bugün Ziraat Odası Başkanları ile bir araya geldi.

TBMM’nin tatile girmesinin ardından Çorum’a Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, hafta başından beri sanayici ve işadamlarını ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi.

Toplantı öncesinde konuşma yapan Ceylan, Ziraat Mühendisi olması ve TBMM’de Tarım Komisyonu üyesi olması nedeniyle çiftçilerle her zaman birlikte olduğunu söyledi.

Çorum’da hem tarım, hem de hayvancılık adına önemli gelişmelerin yaşandığını söyleyen Ceylan, üretimi ve hayvancılığı üst seviyeye taşımak için de koordineli bir şekilde çalıştıklarını ve bundan sonrada çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan ise, Ceylan’ın gerek milletvekilliği, gerekse de öncesi dönemlerde her zaman çiftçinin yanında olduğunu dile getirerek, her sorunlarıyla yakından ilgilenen Ceylan’a teşekkür etti.

Sayan, Çorum tarımının genel durumunu görüşmek, sorunlarını dile getirmek adına böyle bir toplantıyı tertiplediklerini anlatırken, özellikle de sertifikalı tohumluk konusunda Ceylan’dan taleplerinin olduğunu söyledi. Çorum merkezde şu anda 8 çeşit sertifikalı tohum üretildiğini açıklayan Sayan, bunun ilçelere de yayılmasını talep etti.

Daha sonra basına kapalı olarak devam eden toplantıda tüm oda başkanları kendi bölgelerinin ve çiftçilerin genel sıkıntıları ve taleplerini Ceylan’a ilettiler.

Editör: Haber Merkezi