FATİH AKBAŞ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Teşkilatı 31 Mart’ta yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde vatandaşlarla biraraya geldi.
Özdoğanlar Düğün Salonun da dün gerçekleştirilen toplantı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.


Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, parti olarak mahalli idareler seçimlerine yönelik çalışmaları yoğun tempoda yürüttüklerini belirterek, “31Mart seçimleri öncesinde bir değerlendirme yapmak için bu toplantıyı düzenledik. Seçim çalışmalarında iyi bir hava yakaladık. Toplantıya katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.


Açılış konuşmasından sonra ise Sadık Eral, Bağdat Erzurumlu ve Özge Karslı’dan oluşan divan oluşturuldu. Katılımcıların görüşlerini dile getirdiği toplantı basına kapalı olarak devam etti.


Toplantıya CHP Belediye Başkan adayı Özgür Kılıç, CHP eski Milletvekili Feridun Ayvazoğlu, CHP Çorum eski Belediye Başkan adayı Kenan Nuhut, eski il başkanları, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Editör: Haber Merkezi