CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, CHP Çorum İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, CHP Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender ve CHP Basın Sorumlusu İlhami Türksal, ÇESOB’u ziyaret ettiler.


Partiden yapılan açıklamaya göre, CHP heyetini ÇESOB Başkanı Recep Gür ve meslek oda başkanları karşıladı. CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, CHP Genel Merkezi tarafından 81 ilde ekonomik kriz ve krizin etkilerini araştırmak üzere komisyonlar kurulduğunu, Çorum’daki ekonomik kriz ve etkilerini araştırmak üzere CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere ve kendisinin görevlendirildiğini söyledi. 


CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Çorum’da esnafın durumunu, açılan ve kapanan işyeri sayısı ve esnafın sorunlarını, beklentilerini raporlaştırarak CHP Genel Merkezine ileteceğini belirtti.
ÇESOB Başkanı Recep Gür ve oda başkanları, yaşanan ekonomik kriz ve Çorum’da esnafın durumu ve beklentileri hakkında CHP heyetine bilgi verdi. Gür ve oda başkanları, ziyaretleri için CHP heyetine teşekkür etti. 

Editör: Haber Merkezi