AK Parti teşkilatları, 31 Mart Mahalli İdareler Genel seçimleri ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor.
Seçim Koordinasyon Merkezinin belirlediği program dahilinde çalışmalarına devam eden AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Çorum Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın ve Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Gazi Caddesi'nde esnaf ziyaretinde bulundular.


Yapılan açıklamaya göre, il başkan yardımcıları, il yönetim kurulu üyeleri ve il genel ve belediye meclis üyesi adaylarının da katıldığı ziyaretlerde Milletvekili Ceylan, İl Başkanı Ahlatcı, Belediye Başkan Adayı Aşgın ve Merkez İlçe Başkanı Akar, esnaflara hal-hatır sorarak hayırlı işler dilediler.


Soğuk havaya rağmen ziyaretlerini aksatmadan sürdüren AK Partililer, esnaf ve vatandaşlardan gördükleri ilgiden çok memnun kaldılar.

İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada, "Esnafımızı ziyaret ederek bol kazançlar diledik. Hemşehrilerimizin sıkıntı ve taleplerini bizzat dinledik. Her zaman vatandaşımızın yanındayız. Onların sorunlarını çözmek için hep birlikte, el ele vererek çalışıyoruz. Allah'ın izniyle Çorum'umuz gönül belediyeciliğiyle yönetilmeye devam edecektir inşallah" ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)