M.BURAK YALÇIN
AK Parti grup toplantısında konuşan AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Çorum’un layık olduğu hizmetlerin tamamını almaya devam edeceğini söyledi.


AK Parti, Şubat ayı grup toplantısını gerçekleştirdi.
Dün İl Genel Meclisi’nde gerçekleşen toplantıya AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Alagöz ve meclis üyeleri katıldı.


Toplantıda konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Çorum’un ilçe ve köylerinde sulama, içmesuyu, kanalizasyon gibi temel ihtiyaçların büyük çoğunluğunu giderdiklerini belirterek, “Çorum’da 760 köyde kanalizasyon hizmetlerinin yüzde 98’ini, içmesuyunun yüzde 98’ini tamamlamış bulunmaktayız. 2019 yılında daha çok çiftçimizin cebine olumlu katkı sağlayacak tarımsal sulama faaliyetlerini öne alacağız” dedi.


Konuşmasında haftasonu Çorum’da Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın katılımıyla gerçekleşen Çorum-Yozgat Tedarik Zinciri İşbirliği toplantısına da değinen Yusuf Ahlatcı, “Hükümetimiz Çorum’u kalkınmanın merkezi olması yönünde ve gelişmesinin önündeki engellerin kaldırılması hususunda gerek birebir yaptığımız görüşmelerde gerekse sivil toplum kuruluşları ile yapılan görüşmelerde birebir notlar alarak önümüzdeki dönemde Çorum sanayisinin ve kalkınmasının önündeki engellerin kaldırılması hususunda mutabık kaldık. İnşallah Çorum layık olduğu hizmetlerin tamamını almaya devam edecek” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi