CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç, seçim çalışmaları kapsamında iş adamı Ahmet Ahlatcı’ya nezaket ziyaretinde bulundu. 
Ziyarette konuşan Kılıç, Volkswagen’in Türkiye’de yapmayı planladığı otomobil fabrikasının Çorum'a kazandırılması için yapılan girişimlerden memnun olduğunu ve her türlü desteğe hazır olduğunu ifade ederek, “Çorum’un en büyük sorunlarından biri işsizlik ve işsizliği Çorum’da en aza indirmek için yapılan her türlü girişimi can-ı gönülden destekliyoruz.” dedi. 


Volkswagen'in Türkiye'ye yapacağı yatırımla ilgili süreci yakından takip ettiğini belirten CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç, Volkswagen'in Türkiye'ye yapacağı yatırımı en çok Çorum hak ediyor. Çorum'da sanayimizin büyümesi ve güçlenmesi için büyük bir adım atılmış olacak. Bu yatırım Çorum'un yükselen ve büyüyen sanayisi için çok büyük bir fırsat olacak. Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı olarak her türlü desteğe hazırım. Bu değerli girişimlerinden dolayı iş adamımız Ahmet Ahlatcı’ya teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren iş adamı Ahmet Ahlatçı da, CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç’a teşekkür etti.