MUSTAFA BURAK YALÇIN

AK Parti 6. Olağan Kongresi'nde 50 kişilik MKYK listesine giren AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, "Şahsımı bu önemli göreve layık gördüğü için Sayın Cumhurbaşkanımız'a teşekkürlerimi arz ediyorum. Bundan sonra Çorum'a daha güzel hizmetler yapmaya devam edeceğiz." dedi.

Kongrenin hayırlı olması dileğinde bulunan Ceylan, ABD'nin oyunlarının bozulduğunu, AK Parti'nin 6. Olağan Kongresi'nin tüm dünyaya mesaj niteliği taşıdığını söyledi.

Kongre değerlendirmesi yapan Ahmet Sami Ceylan, şunları söyledi. "Dünyaya mesaj veren bir kongre gerçekleştirdik. Dünyaya mesaj veren bir kongreydi.

50 bin kişi dışarda, 15 bin kişi de içerde vardı. Kongremizdeki coşku, milletimizin AK Parti'ye sahip çıkışının göstergesi oldu. Özellikle ABD'nin oyunlarına karşı verilen uluslararası bir mesaja dönüştü.

Sayın Cumhurbaşkanımızın layık görmesiyle, partimizin Merkez Karar Yürütme Kurulu üyesi olarak görev aldım. Bu görevi bize layık gördüğü için Sayın Cumhurbaşkanımız'a teşekkürlerimi arz ediyorum. Partimizin kongresinin öncelikle Çorumumuz'a ve ülkemize, dünya mazlumlarına hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Biz Çorum'da oluşturduğumuz güzel bir siyasi birliktelikle yolumuza devam ediyoruz. Aldığımız yeni görevimizle birlikte, hem Çorum için hem de ülkemiz için daha güzel hizmetlere imza atacağız inşallah. Birlik ve beraberliğimiz sürdükçe, Çorum'a daha güzel hizmetler yapmaya devam edeceğiz.

İçinde bulunduğumuz ekonomik meseleler, milletimizin katkılarıyla Türkiye'nin lehine çevrilecektir. Halkımız müsterih olsun, bu oyunların sonunda diz çöken ABD olacaktır. Şimdiden ABD borsası SOS vermeye başladı ve ABD halkı dahi ABD Başkanı'nın tavırlarını eleştirir hale geldi.”