AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Volkswagen’in Türkiye’de yapmayı planladığı yatırımın Çorum’a getirilmesi hususunda, her türlü katkı ve desteği vermeye hazır olduğunu ifade etti. “Çorum, yatırım iklimi bakımından tam olarak Volkswagen’in gelecek vizyonuna uygun bir il. Bu konu ama-fakat cümleleri içermeksizin destek olunacak kıymetli bir gelecek vizyonudur.” diyen Aşgın, her türlü lobi faaliyetlerine hazır olduğunu bildirdi.

AK Parti İl Başkan Yardımcıları Hasan Algül ve Mustafa Kılıç’ın da hazır bulunduğu ziyaret toplantısında, Ahlatcı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı’yla konu hakkında görüşen ve düşüncelerini aktaran Halil İbrahim Aşgın, “Büyük ve güçlü Çorum hayaliyle çıktığımız bu yolda, Çorum’a kim bir çivi çakıyorsa, kim Çorum’un büyümesi için umut besleyip, katkıda bulunuyorsa, bilsin ki onun yanı başındaki en büyük destekçisi biz olacağız. Volkswagen gibi bir dünya markasının yatırım planında Çorum’un isminin geçme hayali bile heyecanımızı zirveye çıkarıyor. Aynı heyecanı tüm Çorumlular’ın yaşadığından adım kadar eminim. Burada bize düşen bu yaşadığımız heyecanımızı ete kemiğe büründürüp, yerel yönetim imkanlarını da bu meseleye dahil etmektir.” dedi.

Sayın Ahmet Ahlatcı’nın yatırım konusundaki çabalarını ve heyecanını da çok iyi bildiklerini aktaran Aşgın, “Sayın Ahlatcı’nın hem Volkswagen bayiliği nedeniyle konuya hakim olduğunu, daha da ötesi başarılı bir yatırımcı olarak kendi sektörü olmasa bile içinde Çorum isminin geçmesi nedeniyle büyük bir heyecanla bu konunun yakın takipçisi olduğunu yakinen biliyorum. Çorum’un tüm dinamiklerini bu sürece dahil edip, hayalini kurduğumuz bu devasa yatırımı Çorum’a kazandırmak için inanç ve samimiyetle yol yürüyeceğiz.” diye konuştu.

Ziyaretten ve Halil İbrahim Aşgın’ın konuya olan yaklaşımından duyduğu memnuniyetini aktaran Ahmet Ahlatcı, ziyaret ve verdiği destek için AK Parti Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi