MURAT ÇETİN

MHP Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi Kenan Şahin gazetemizi ziyaret etti. Şahin, Çorum Belediyesi'nin teknik bir akılla yönetilmesi gerektiğine işaret ederek, "Çorum'a artık teknik bir elemanın eli değmeli." dedi.

Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Taşkan'la görüşen MHP Aday Adayı Kenan Şahin, "Bunca yıldır avukatlar, akademisyenler ya da kamu yöneticileri eliyle belediyeciliğin geldiği noktayı herkes görüyor.

Çorum'un ciddi problemlerle uğraştığına işaret eden Şahin, ziyarette şunları söyledi, "Liyakatsız yöneticilerin küçük siyasi hesapları uğruna şehrimiz ciddi problemlerle uğruyor. İnsanlarda mühendis eli değmesi kanısı oluştu. 25 yıllık mühendislik tecrübeme istinaden Bismillah dedik yola çıktık. Şehrin problemlerini iyi biliyoruz, çözüm yollarını da biliyoruz. Seçim çalışmalarında bunları inşallah ortaya koyacağız. Şahsi ve kişisel hiç bir hedefimiz ve amacımız olmayacak. Kişiye özel hizmet olmayacak. Belediye tüm imkanlarıyla Çorumlu'ya hizmet edecek.

Milliyetçi Hareket Partisi her dönemde memleketimizin yükselen değeridir. Dr. Devlet Bahçeli devletin teminatıdır. Halkımızın desteğiyle yapılamayacak iş yoktur. Partimin takdiri hemşehrilerimin de desteğiyle, Çorum'a hizmet için aday adayı olarak kutlu bir yola çıktık."

Editör: Haber Merkezi