M.BURAK YALÇIN

MHP Belediye Başkan Aday Adayı Kenan Şahin, Çorum’u 90’lardaki eski parlak günlerine döndürmek için çalışacaklarını belirterek, Çorum’u marka şehir yapacaklarını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Belediye Başkan Aday Adayı Kenan Şahin, Çorum Ticaret Sanayi Odasını ziyaret etti.

BAŞARANHINCAL: ÜSTÜMÜZE NE DÜŞERSE YAPMAYA HAZIRIZ

Dün gerçekleşen ziyarette konuşma yapan Çorum TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, seçimlerin kaybedeninin olmadığını belirterek, “Bu mücadele Çorum’un bir tık daha ileri gitmesi içindir. Partisi, aday sayısı ne olursa olsun çokluluk, rekabet her zaman kaliteyi getirir. Temennimiz kaliteyi koruyarak bir seçim atmosferi yaşamak. Gerek bu süreçte gerekse başkan olduktan sonra üstümüze ne düşerse yapmaya hazırız” dedi.

‘ÇORUM’UN TSO, HİTÜ VE ÇORUMSPOR’A SAHİP ÇIKMASI LAZIM’

MHP Belediye Başkan Aday Adayı Kenan Şahin de Çetin Başaranhıncal’ın Çorum’da sevilen ortak isimlerden biri olduğunu ifade ederek, “Çorum’un ve Çorumlunun ortakta buluştuğu, hiç üzerinde ihtilaf yapmadığı, sevilen iki simasından birisidir Çetin Başkan, diğeri de Rektörümüz Reha Metin Alkan’dır. Çorum’un TSO, Hitit Üniversitesi ve Çorumspor’a sahip çıkması lazım” diye konuştu.

‘GÜZEL GÜNLER ÇORUM’U BEKLİYOR’

Çorum’u eski günlerine döndürmek istediklerini de dile getiren Kenan Şahin, “Maalesef sanayimizin 90’lardaki halini arıyoruz. Belediye, TSO, esnaf işbirliği ile yine o parlak günlere, Kayseri, Denizli ile yarışabileceğimiz günlere dönmek istiyoruz. 90’lı yıllardaki atılımımız 2000’li yıllardan sonra durdu. İnşallah demiryolu ile havaalanı ile yatırım teşvikleri ile eğer siyasilerimizde yeterince destek sağlarlarsa güzel günler bekliyor Çorum’u. Her şey daha güzel olacak. Çorum’u marka şehir yapacağız” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi