M.BURAK YALÇIN

24 Haziran seçimleri sonrasında ilk açıklamasını yapan AK Parti Milletvekili Erol Kavuncu, "Değerli hemşehrilerimin tümüne Cumhur İttifakı'nda ve partimize gösterdiği teveccüh ve destek için gönül dolusu teşekkür ediyorum.  Allah'ın izniyle Çorum'un tümünü kucaklayıp, Çorum'un problemlerinin çözümü için yola revan olacağız." dedi.

Meselenin kendi şahsının milletvekili olmasından öte, Türkiye'nin geleceği olduğunun altını çizen Erol Kavuncu, gazetemizi ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Taşkan'la görüştü.

Kavuncu, seçim sonuçlarını da değerlendirdiği ziyaretinde, 24 Haziran seçimlerinin kazananının Türk Milleti ve dünya mazlumları olduğunu dile getirdi.

Seçim süresi içerisinde sürdürdüğü propaganda çalışmalarında partisi ve şahsına gösterilen ilgi ve teveccüh için tüm hemşehrilerine ayrı ayrı teşekkür ettiğini ifade eden Erol Kavuncu, her çaldıkları kapının kendilerine büyük bir kabulle açıldığını, Çorumlu'nun içtenliğini ve Türkiye'nin geleceği açısından hissettiği sorumluluğunu herkesin gözünde gördüğünü söyledi.

BİZ ÇORUM'A, ÇORUM BİZE EMANET OLDUK

Millete hizmet için çıktıkları bu kutlu yolda, kendisini Çorumlular'a emanet ettiğini belirten Erol Kavuncu, "Bu saatten sonra da Çorum'un tüm derdi de sevinci de bize emanet. Tüm gücümüzü, enerjimizi Çorum'un problemlerinin çözümü için seferber edeceğiz. Ortak akıl ve birlikteliğin gücü ile buluşup, hemşehrilemizini tümünü kucaklayacağız. İnsan ayırt etmenin ve ötekileştirmenin bizim anlayışımızda yeri yok. Bu saatten sonra da yine aynı kavil ve inançla yol yürüyeceğiz." dedi.

HELALLİK VE DUA İSTEDİ

Seçim çalışmaları süresince Çorum merkez, ilçeler ve tüm köyler olmak üzere gittiği her yerde büyük bir kabulle karşılaştıklarının altını çizen AK Parti Milletvekili Erol Kavuncu, "Bu yoğun sevgi gösterileri ve destekler karşısında, elimizden geldiği kadar karşılık vermeye ve değerli hemşehrilerimizin bu teveccühünü teşekkür etmeye çalışmış isek de, ola ki yetişemediğimiz yer, gereğince karşılık veremediğimiz kardeşimiz olmuş olabilir. Onların tümünden helallik istiyorum. Hemşehrilerimden, oylarıyla verdikleri desteklerini dualarıyla devam ettirmeleri istirham ediyorum." diye konuştu.

HER NEFESİMİZ MİLLETİMİZ VE ÇORUM İÇİN OLACAK

Bu milletin her bir ferdinin vatan ve millet sevdasıyla bezenmiş birer kahraman olduğunu, Çanakkale başta olmak üzere tüm cephelerde kahramanlığını ortaya koyan bu milletin, 15 Temmuz'da da gereğini yaptığını aktaran Kavuncu, Türkiye ve Çorum için taşıdığı sorumluluk duygularının Milletvekilliği göreviyle birlikte daha da artığını, bu sorumluluk bilinciyle bundan sonraki aldığı her nefesin genelde Türkiye, özelde Çorum için olacağını sözlerine ekledi.

AK KADROLARA ÖZEL TEŞEKKÜR

AK Parti teşkilatlarının tek yumruk olup, sahaya büyük bir seferberlik ruhu yansıttıklarını söyleyen Erol Kavuncu, "İl teşkilatımız, ilçe teşkilatlarımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, belediye başkanlarımızdan mahalle temsilcilerimize kadar tüm kardeşlerimize ayrıca teşekkür ediyorum. Gece gündüz demeksizin Çorum'un başarısını Türkiye'nin başarısı olarak kabul edip çalıştılar. Her birisine ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.

STK'LAR TEK YUMRUK OLDU

Ömrünün büyük bir bölümünü Sivil Toplum Kuruluşları'nda görev alarak geçiren Erol Kavuncu, "Ailem" olarak tarif ettiği STK'ların tek yumruk olarak AK Parti'ye ve kendisine sahip çıktığını anlatarak, "STK demek, Çorum kamuoyu demek, nasıl ki seçim öncesinde elele verip yol yürüdüysek, seçim sonrasında da birlikte yol yürüyeceğiz. Çorum'daki STK yapısı başka illerle kıyaslanmayacak kadar aktif ve duyarlıdır. Sadece Çorum'un problemleriyle sınırlı kalmayan kardeşlerimizin ufku da merhameti de dünyanın dört bir yanındaki mazlumlar için seferber olacak kadar büyüktür. Adete koca bir iyilik çınarına dönüşen bu yapı, her zaman bizim evimiz olmaya devam edecektir." dedi.

ÇORUM’UN DERTLİSİYİZ

Sohbetin sonunda, Çorum'un tümünü kucaklamakla ilgili mesajını vurgu yaparak tekrarlayan AK Parti Milletvekili Erol Kavuncu, "Biz hep Çorum'un dertlisi olduk, Çorum'la dertlenmek bize hiç bir zaman yük olmadı ve bundan sonra da olmayacaktır. Hiç bir ayrım yapmaksızın tüm hemşehrilerimle elele vereceğiz ve Çorum'u daha da ileri taşımanın dertlisi olacağız." sözleriyle sohbetini tamamlayıp, gazetemiz aracılığı ile tüm Çorum kamuoyuna sevgi ve selamlarını iletti.