AK Parti Milletvekili Adayı Erol Kavuncu, Alaca Seçim Bürosu açılış töreninde kendisini coşkuyla karşılayan Alacalılar’la buluştu. Milletvekili Adayı Kavuncu burada yaptığı konuşmasında, AK Parti’nin dünyadaki tüm mazlumların yükünü omzuna almış bir parti olduğuna işaret ederek, “Dünya mazlumlarının tüm yükü, gönül coğrafyamızın umudu, yüzyılın lideri olan Recep Tayyip Erdoğan’ın ve partimizin omuzlarındadır.” dedi.

Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, Alaca Belediye Başkanı Muhammed Eyvaz, Alaca AK Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Şaltu ve çok sayıda partilinin katıldığı buluşmada, Alacalılar’a hitabeden Kavuncu, 24 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yaptı.

24 Haziran seçimlerini son 200 yılın en önemli seçimi olarak tarif eden AK Parti Milletvekili Adayı Erol Kavuncu, Türkiye’nin Ümmet’in son kalesi olduğunun da altını çizdi.

Kavuncu, Alaca’da yaptığı konuşmasında şunları ifade etti; “AK Parti Türkiye’nin umudu olmanın yanı sıra, dünya üzerindeki mazlum coğrafyanın umududur. AK Parti dünyayı omuzlarında taşıyan bir partidir.

SON 200 YILIN EN ÖNEMLİ SEÇİMİ

Osmanlı’nın son yüzyılı ve cumhuriyetin 100 yılını ele alırsak, bu seçim son 200 yılın en önemli seçimidir. Ramazan Bayramı’nın ardından 24 Haziran bizim için yeni bir bayram olacak. Allah o günü bu millete bayram olarak kutlamayı nasip etsin.


 

TÜRKİYE’Yİ DE YIKMAK İSTİYORLAR

24 Haziran elbette ki önemli, bunu hepimiz biliyoruz, zira son 200 yıldır İslam coğrafyası kan ağlıyor. Özellikle son 20 yıldır adına Arap Baharı koydukları yeni dünya düzeni olarak kurguladıkları sistemi adeta domino taşı gibi bir bir üstüne yıkıp yok edip. Bizi batıl emellerine mahkum etmek istediler. Fakat Anadolu Aslanları 15 Temmuz’da şahlandı ve bir yanardağ gibi fışkırdı, yüzyılın lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın bir sözüyle meydanlara çıktı ve ‘dur’ dedi.

SAVAŞ SADECE MEYDANLARDA YAPILMAZ

Ancak savaş sadece meydanlarda olmuyor, son dönemde hepimizin müşahade ettiği gibi, iflas etmiş Yunanistan’a Türkiye’nin 10 katı puan verenlerin niyetlerini de oyunlarını da bu millet çok iyi biliyor.

24 HAZİRAN TARİHİ DÖNÜM NOKTASIDIR

Milletimiz 24 Haziran’da ya ümmetin umudu olan Anadolu Ümmet’in son kalesi olarak daha güçlü bir şekilde ayakta kalacak, ya da batıl emeline ulaşacak. Alacalı kardeşlerimiz her defasında sandık önüne geldiği zaman gereğini yapmıştır. Ancak gerçekten bu seçim başka bir seçim.

KOMUTAN ORDUSUZ BIRAKILMAZ

Bu millet yüzyılın dünya liderini seçip Cumhurbaşkanlığı makamına oturtacak, ancak biz padişah seçmiyoruz kral hiç seçmiyoruz.  Biz güçlü bir meclise dayalı cumhurbaşkanını seçiyoruz. Ordunun komutanını silahsız, cephanesiz askersiz cepheye sürerseniz olmaz.  Cumhurbaşkanımızın da defalarca ifade ettiği gibi kefenimizi giydik, bu millet adına yola çıktık ve dünya liderine asker olmaya nefer olmaya karar verdik inşallah.”

Editör: Haber Merkezi