HURŞİT BOZKURT

Çorum'da özel bir bankanın şube müdürü olarak görev yapan Ebru Gül Çömüz, AK Parti'den aday adayı oldu. 
AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adaylığı müracaatını yapan Ebru Gül Çömüz, Çorum'a hizmet etmek için yola çıktığını kaydetti.
Ebru Gül Çömüz, uzun süredir görev yaptığı finans sektöründe ve Ticaret ve Sanayi Odası Üyesi Kadın Girişimciler Kurul Üyeliği tecrübelerini ortaya koyarak, kendi alanı başta olmak üzere Çorum'un tüm sorunlarının çözümü için çalışmayı hedeflediğini ifade etti. 


EBRU GÜL ÇÖMÜZ KİMDİR?
1994 yılında Gazi Üniversitesi Çorum M.Y.O. Bilgisayar Programı Bölümünü bitiren Çömüz; iş hayatına 1995 yılında Çorum'da Bankacılık sektöründe başlamış olup, halen aynı sektörde Şube Müdürü olarak görev yapmaktadır. Toplam 25 yıldır Çorum'da yaşamaktadır. Evli olan Ebru Gül Çömüz, biri kız ikisi erkek üç çocuk annesidir. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat içinde olan Çömüz; sivil toplum ve sosyal sorumluluk projelerine öncelik veren çalışmalarıyla Çorum STK ve İş çevrelerinde tanınmaktadır. Girişimci yapısı, Çorum'un ekonomik ve sosyal meseleleri konularında birikim ve tecrübesiyle dikkat çekmektedir.

Editör: Haber Merkezi