FATİH BATTAR

İyi Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı ve yönetiminin ziyaretinde açıklamalarda bulunan Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Cıdık, iktidar partisinin Saadet Partisi’ni ittifakın içine almaya çalıştığını belirten Cıdık; “İktidar partisi en az 7 ile 10 puan arasında oyunu artıracağını bildiği için bizim ittifakın içinde yer almamızı istiyorlar.” dedi

İyi Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı ve yönetimi Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Cıdık’ı ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında açıklamalarda bulunan İyi Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, Çorum’da kongrelerini tamamladıklarını belirterek, 1 Nisan’da yapılacak Büyük Kurultay’a gözlerini çevirdiklerini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyet dile getiren Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Cıdık da konuşmasında Cumhur İttifakı’nı değerlendirdi.

‘İktidar partisi ittifakın içinde bizimde yer almamız için bir çaba içinde.’ diyen Cıdık, ancak Sadet Partisi olarak bu ittifakın içinde yer almalarının söz konusu olmadığını ifade etti.

İktidar partisinin Saadet Partisi’ni ittifakın içine almaya çalıştığını belirten Cıdık; “İktidar partisi en az 7 ile 10 puan arasında oyunu artıracağını bildiği için bizim ittifakın içinde yer almamızı istiyorlar.  Biz bu milletin hayrına olan herşeyin etrafında ittifak yapabiliriz. Genel Başkanımızın ortaya koyduğu Milli Görüş prensipleri etrafında olunursa ancak ittifak yaparız. AB’den yana olan, Suriye’nin ve Irak’ın bu hale gelmesinde eli olanlarla işbirliği yapanlarla ittifak söz konusu olamaz. Eğer biz birşeyle ittifak yapacaksak inancımız etrafında olacaktır. Bu doğrultuda herkesle ittifak yaparız.” şeklinde konuştu