24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesi çalışmaları hızlandıran AK Partili adaylar, Küçük Sanayi Sitesinde esnaf ziyaretleri yaptı. Yoğun geçen ziyaretlerin ardından adaylar esnaf sofrasında esnaf ve sanatkârlarla buluştu.

Yapılan açıklamaya göre, Küçük Sanayi Sitesi'nde faaliyet gösteren Yalçın Kılıç'ın sahibi olduğu Kral Mobilya'da verilen yemeğe AK Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve 22. Dönem Çorum Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu, Belediye Başkanı Zeki Gül ve AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Erol Kavuncu ile birlikte çok sayıda esnaf ve sanatkâr katıldı. Marangozlar Odası Başkanı Ömer Latif Akdağ ile Mecitözü Esnaf Odası Başkanı Muhammed Öz'ün de katıldığı yemekte konuşan Belediye Başkanı Zeki Gül, "Vatandaşlarımızla daima iç içeyiz. AK Parti olarak, başarımızın temelinde milletimiz ile birlikte olmak, onların dertlerine ve sıkıntılarına çare bulmak vardır. AK Parti milletimizin partisidir. Bizler millet iradesi dışında bir irade tanımadık, milletimizin iradesi ve düşüncesi bizim için çok mühim. Ülke olarak önümüzde yeni hedeflerimiz var. Biz teşkilatlar olarak hükümetimizin yaptıklarını ve yapacaklarını vatandaşlarımıza anlatıyor, onların dertlerini dinliyoruz. Çözüm üretmeye, sıkıntılarını gidermeye yardımcı oluyoruz. 2023 hedeflerimize milletimizin desteği ile emin adımlar ile ilerliyoruz" dedi.

‘MİLLETİMİZİN DESTEĞİ GÜÇ VERİYOR’

AK Parti Kurucularından 22. Dönem Çorum Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu ise yaptıkları ziyaretlerde milletin AK Parti'ye teveccühünü arttırarak sürdürdüğünü belirterek, bu teveccühün hem Çorum, hem de ülke için daha çok iş yapma konusunda kendilerine güç verdiğini ifade etti.

24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek isteyen Kavuştu, seçim günü vatandaşları sandık başına davet ederek, "İrade ve cesaretle Çorum'umuzu şahlandıracağız. 24 Haziran akşamı tüm Türkiye'de olduğu gibi Çorum'da da seçimden zaferle çıkacağız" dedi.

‘ESNAFIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ’

Yapılan esnaf ziyaretinin son derece verimli geçtiğini belirten AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Erol Kavuncu da, "24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27'nci dönem milletvekili seçimleri arifesindeyiz. 24 Haziran 2018 ülkemizde bir dönüşüm noktasıdır. Çünkü parlamenter sistemden Cumhurbaşkanlığı sistemine geçiyoruz. Yani başkanlık sistemine geçiyoruz. Seçim süresi boyunca ziyaretlerimiz devam edecek. Halkımızın her zaman emrindeyiz" şeklinde konuştu.

Esnaflar, ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanı Zeki Gül ve beraberindekilere teşekkür ederek milletvekili adaylarına başarılar dilediler.

Bu arada, yemeğe ev sahipliği yapan Yalçın Kılıç, Küçük Sanayi Sitesinde bulunan TV vericilerinin kaldırılması hususu başta olmak üzere sanayinin bazı sorunlarını Belediye Başkanı Zeki Gül'e aktardı. Gül'ün esnaf ve sanatkârlara her zaman yardımcı olduğunu ifade eden Yalçın Kılıç, verdiği bu anlamlı desteklerden dolayı Belediye Başkanı Zeki Gül'e teşekkür etti.  (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi