AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, TBMM’de kaydını yaptırdıktan sonra ilk ziyaretini yıllarca Çorum İl Başkanlığı’nı yürüttüğü Memur Sen’e yaptı. Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Kavuncu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyetini, Kavuncu’dan övgü dolu sözlerle bahsederek dile getirdi.

Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Erol Kavuncu’nun sivil toplum kuruluşları ile ilgili çalışma ve gayretlerine vurgu yaparak, “Çorum Milletvekili Erol Kavuncu’nun konfederasyonumuzu ziyareti, bizi ziyadesiyle memnun etti. Sayın Milletvekilimiz Erol Kavuncu, sadece bir il milletvekili olmanın ötesinde iyi bir STK’cıdır. Sosyal tabanın tüm reflekslerini yaşayarak, temsil ederek kendisini ispat etmiş kıymetli bir arkadaş, değerli ağabeydir.” dedi.

Kavuncu’nun Çorum’da yaptığı görevlerini de dile getiren Ali Yalçın, ziyaretten duyduğu memnuniyetini şu sözlerle dile getirdi, “Eğitim Bir Sen ve Memur Sen’in Çorum’da temsilinde bulunmuş, sendikamıza çok önemli katkıları olmuş ve halen bu anlamda teşkilatımıza ilişkin refleksler ve hassasiyetleri devam eden, bizimde kıymet verdiğimiz bir arkadaşımızın Çorum’dan seçilmesi Çorum için büyük bir kazançtır. Çünkü sosyal tabanın tüm örgütlü yapılarında ter dökmüş, hepsinde de kıymetli dostlar biriktirmiş bir arkadaşımızdır.

Seçildikten sonra meclise kaydını yaptırıp, Ankara’daki ziyaretleri arasında bizi öncelemesi, camiamıza ve STK’lara verdiği bir kıymetin göstergesidir. Camiamıza kıymet veren herkes bizim de kıymetlimiz ve baş tacımızdır.”

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu da, Memur Sen’in her zaman kendisi için bir yuva olduğuna işaret ederek, “Sayın Genel Başkanımız’a ev sahipliği ve bu değerli hüsn-ü kabulleri için gönülden teşekkür ediyorum.” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi