M.BURAK YALÇIN

Belediye Başkanı Zeki Gül, milletin geçmişini çabuk unuttuğunu belirterek özellikle de gençlere eski Türkiye’nin iyi anlatılması gerektiğini ifade etti.

‘ESKİ TÜRKİYE’DE YAŞANANLAR MASAL GELEBİLİR’

AK Parti İl Başkanlığı’nın Çöplü Mahallesi’nde açmış olduğu Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında konuşma yapan Belediye Başkanı Zeki Gül, eski Türkiye’de yaşanan şeylerin şimdikilere masal gelebileceğini dile getirerek, “Geçmişi çabuk unutan bir milletiz. 2002’den önceki eski Türkiye’yi özellikle genç kardeşlerimize çok iyi anlatmamız lazım. AK Parti’den, Recep Tayyip Erdoğan’dan önceki Türkiye’yi öyle anlatmamız lazım ki 70’li yıllarda şimdiki insanlara masal gelebilir. 20 TL’lik benzin alabilmek için iki saat kuyrukta bekleyen bir ülkenin insanıydık. Bir tane sana yağ alabilmek, o sanayağı aldıktan sonra evine sanki hazine bulmuş gibi dönen bir Türkiye’den bugün yaşama seviyesi, aynı zamanda hayatının standardını en üstlere çıkarmış bir Türkiye’de yaşıyor olmak ve bunun AK Parti’nin sayesinde olduğunu gençlere anlatmak zorundayız. Hangi durumlardan bugüne geldiğimizi çok iyi bilmemiz lazım” diye konuştu.

‘MİLLETVEKİLLİĞİNDE AK PARTİ’YE OY VERMEMEK REİSİ YALNIZ BIRAKMANIN PROJESİDİR’

Cumhurbaşkanlığında Erdoğan’a oy verecek olup da milletvekilliğinde AK Parti’ye oy vermeyeceğini söyleyenlere de seslenen Başkan Gül, “Şu adaydan dolayı, buna kızdığımdan dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a oy veririm ancak milletvekiline vermiyorum demek reisi yalnız bırakmanın projesidir. Reisimizi güçlü Türkiye, güçlü meclis, güçlü Cumhurbaşkanı olarak meclise taşıyalım. Yiğit dava adamı Recep Tayyip Erdoğan’ın neferi olmak sadece oy vermekle bitmez, çalışacağız” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi