CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, CHP Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender ve CHP Basın Sorumlusu İlhami Türksal, sivil toplum kuruluşları ziyaretleri kapsamında Türk-İş Çorum İl Temsilciliğini ziyaret etti.


CHP heyetini; Türk-İş İl Temsilci ve Şeker-İş Çorum Şube Başkanı Sefer Kahraman, Tes-İş Başkanı Ahmet Özgün, Tarım-İş Başkanı Yüksel Şahan, Karayolları 1. nolu şube temsilcileri Cafer Erkoç ve Hüseyin Coşkun, Karayolları 2. nolu şube temsilcisi Ahmet Özdemir ve Haber-İş Başkanı Mustafa Seyrek karşıladı. 


CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, Çorum’daki ekonomik kriz ve etkilerini CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere ile araştıracaklarını, esnaf ve üreticilerin beklenti ve sorunlarını rapor halinde CHP Genel Merkezine ileteceklerini kaydetti.


Türk-İş İl Temsilci ve Şeker-İş Başkanı Sefer Kahraman ve diğer sendika başkanları, yaşanan ekonomik kriz ve Çorum’da çalışanların durumu ve beklentileri hakkında CHP heyetine bilgi verdi. (Haber Merkezi)