MHP Çorum Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, esnaf ve sanatkarların vergi ve prim yükünü hafifleteceklerini söyledi.

24 Haziran seçimleriyle ilgili çalışmalarını sürdüren Milletvekili Adayı Aras, kent merkezinde bazı bölgelerde esnaf ziyaretinde bulundu.

Yapılan açıklamaya göre, Milletvekili Aday Adayları Av. Ali Beyaz ve parti yöneticileriyle birlikte ziyaretlere çıkan Aras, Sel Sokak, Uğur Mumcu Caddesi, Eğridere Çarşısı, Kubbeli Caddesi, Zafer Çarşısı, Sancaktar Caddesi, Nurettin Bey Caddesi, Sobacılar Arastası, Şeyh Eyüp Sokak ve Veli Paşa Sokakta bulunan esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Cumhur İttifakı'nın önemini anlatan ve vatandaşlardan hem Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan'a, hem de partilerine destek isteyen Aras, MHP seçim beyannamesinde bulunan esnaf ve sanatkarlara yönelik projeleri de anlattı.

Esnafın vergi ve prim yükünün hafifletileceğini söyleyen Aras, AVM yasasının yeniden düzenleneceğini, esnafı yok eden AVM ve zincir marketler ile belediye işletmelerine yönelik tedbirler alınacağını kaydetti.

Esnaf ve sanatkarların geçmiş hizmetlerine borçlanma hakkı tanınacağını, staj ve çıraklık sürelerinin emeklilik hizmetine sayılacağını da sözlerine ekledi.(Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi