RECEP MEBET

AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Yasir Küçük dün gazetemizi ziyaret etti.

Geçtiğimiz Cumartesi günü parti binasında düzenlediği basın toplantısıyla adaylığını kamuoyuna duyuran Yasir Küçük, geçici bir hevesle değil kalıcı idealler uğruna siyasete atılmaya karar verdiğini söyledi.

Yaptığı istişareler doğrultusunda halka hizmet için aday olduğunu vurgulayan Küçük, TÜRSAB üyesi bir acenta yetkilisi olarak Çorum’u turizm alanında hak ettiği yere taşımak için strateji planı hazırlayarak hayata geçirmeyi hedeflediğini kaydetti.

Kişisel çıkarları değil, halka hizmeti kendine şiar edinen bir siyasi anlayıştan yana olduğu için AK Parti’den aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu dile getiren Küçük, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“Ticaretle uğraştığım için halkın talep ve beklentilerini iyi biliyorum. Ziyaret edilen değil ziyaret eden, aranılan değil arayan bir siyasetçi olacağım. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlerin siyasette yer almaları gerektiği düşüncesi bize güç veriyor.

‘YÜK OLMAYA DEĞİL, YÜK ALMAYA TALİBİM’

15 Temmuz darbe girişiminin ardından 24 Haziran seçimleri daha da stratejik bir önem kazandı. Aday gösterilmesem dahi seçim akşamına kadar partimizin bir neferi olarak çalışacağıma söz veriyorum. Turizm dışında, gençlerin istihdamını artıracak projeleri hayata geçirmeyi hedefliyorum. Bu yolda yük olmaya değil, yük almaya talibim.

Gelip geçici bir hevesle değil kalıcı idealler uğruna siyasete atıldım. Seçimin sürpriz adayı olduğuma inanıyorum. İlçeler başta olmak üzere tüm teşkilatı ziyaret ettim. Gördüğüm teveccüh beni ziyadesiyle motive etti. Çorum’un taleplerini parlementoya taşıyarak Meclis’te konuşan, memleketimiz için mücadele eden bir vekil olacağım.

‘ÜMMETİN SON ÜMİDİYİZ’

Umre programı sırasında Kabe’de karşılaştığım bir Mısırlı, ‘Bizi bitirdiler. Ümmetin son umudu sizsiniz. Liderinize sahip çıkın’ diyerek dualar etti.

28 Şubat döneminde eşim başörtüsü yüzünden yükseköğrenimini tamamlayamadı. Ben de o dönemin sıkıntılarını bizzat yaşadım. Askerde yemin törenime gelen babam sakallı olduğu, annemse başörtüsü yüzünden nizamiyeden içeri alınmadı. Geldiğimiz demokratik ortam ve kazanımlara teşekkür için, Türkiye ve Çorum’u daha ileri taşımak için bu yola çıktım.”

Editör: Haber Merkezi