AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, AK Parti’ye uzun yıllar hizmet veren eski milletvekilleri ve teşkilat yöneticileri ile bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Başkan Ahlatcı, “Bizim maziye, geçmişe sırtımızı dönme lüksümüz yok.” dedi. 


Partiden yapılan açıklamaya göre, AK Parti’de Çorum İl Başkanlığı görevine getirilen Yusuf Ahlatcı, ilk ziyaretlerini partide uzun yıllar görev yapan isimlere yönelik gerçekleştirdi. AK Parti Çorum eski Milletvekilleri Ali Yüksel Kavuştu, Agah Kafkas, Murat Yıldırım, Doç. Dr. Cahit Bağcı, Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ve AK Parti Çorum eski  İl Başkanlarından Av. Faruk Özkaker ile görüşen Yusuf Ahlatcı, "AK Parti bayrağını ilimizde ve ülkemizde en üst seviyeye çıkarmak için önceki ve yeni tüm teşkilat yöneticilerimizle birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz." dedi.
 

‘HEP BİRLİKTE ÇORUM İÇİN ÇALIŞACAĞIZ’
İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, ziyaretlere ilişkin şunları kaydetti: "Biz hepimiz biriz. Biz et ve tırnak gibiyiz. Bundan sonra da hem seçim süreci içerisinde hem seçimden sonra Çorum'a hizmet noktasında yine et ve tırnak gibi çalışmaya devam edeceğiz. Hepimize düşen bir şey var. Bu süreç içerisinde teşkilatımızın gerek üyeleri, tüm partililerimiz, tüm şehrimizle birlikte büyük ve coşkulu bir kampanya yürüteceğiz. Bu kampanyanın sonucunda inanıyorum ki başta il belediyemiz olmak üzere tüm belediyeleri alarak seçimden zaferle çıkacağız. Bizim uyum ve birliktelik içerisinde çalıştığımız sürece başaramayacağımız hiçbir şey yoktur. Bizim talip olduğumuz tek şey de bu yüce milletimizin hizmetkarı olmaktır."

 

‘GÖNLÜMÜZ, YOLUMUZ VE DAVAMIZ BİR’
AK Parti Kurucularından 22. Dönem Çorum Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu ise Yusuf Ahlatcı'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Gönlümüz bir, yolumuz bir ve davamız bir. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde İl Başkanımız Sayın Yusuf Ahlatcı birlik ve beraberlik içerisinde önemli ve yoğun çalışmalarda bulunuyor. Almış olduğu bu bayrağı daha yükseklere taşıyacağına sonuna kadar inanıyoruz. Dualarımız sizinle. Bu vesileyle İl Başkanımıza yeni görevinin kendisine, Çorum'umuza ve partimize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

 

‘AK PARTİ BİR MİLLET AŞKI HİKÂYESİDİR’
AK Parti Çorum eski Milletvekili eski Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas da, “Asaleten göreve atanan ve büyük hızla çalışmalarına başlayan İl Başkanımız Sayın Yusuf Ahlatcı'ya başarılar diliyorum. Hizmet ve siyaset bir bayrak yarışıdır. Şimdi ise bu bayrağı İl Başkanımız Yusuf Ahlatcı devraldı. İlimiz ve bir millet aşkı hikâyesi olan AK Partimize hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

 

‘ÇORUM İÇİN KOŞTURMAYA DEVAM EDECEĞİZ’
AK Parti Çorum eski  Milletvekilleri Murat Yıldırım, Doç.Dr. Cahit Bağcı ve Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ile AK Parti Önceki İl Başkanı Av. Faruk Özkader de Yusuf Ahlatcı'ya yapmış olduğu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek  "AK Parti ve Çorum için bir ve beraber olarak çalışmalara devam edeceğiz” mesajı verdiler. (Haber Merkezi)