M.BURAK YALÇIN

AK Parti Belediye Meclisi Ağustos ayı grup toplantısını gerçekleştirdi.

Parti merkezinde gerçekleşen toplantıya Belediye Başkanı Zeki Gül, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, yerel seçimlerin startını verdiklerini, gece gündüz çalışacaklarını söyledi.

Milletvekilleriyle, belediye başkanlarıyla ve ilçe başkanlarıyla rapor hazırlayıp genel merkeze sunduklarını ifade eden Karadağ, “Teşkilatlar olarak her zaman artılarımızın yanında eksiklerimizde nelerdir bunları değerlendirme gayretinde olduk. Seçim bittikten bir gün sonra ciddi çalışma içerisine girdik” dedi.

Yerel yönetimlerle ilgili toplantılara başladıklarını da dile getiren Karadağ, “Belediyelerin bizde olmadığı yerlerde kimlerle bu iş gider kimlerle halkın karşısına çıkmalıyı süreci devam etmektedir. Bu süreç hem il teşkilatı hem de genel merkez tarafından yürütülmektedir. Bu manada güzel bir çalışma yürütüyoruz. 1 tane il belediyesi 13 tane ilçe belediyesi 2 tane belde belediyesinin tamamını AK Parti olarak kazanmak ve halkımıza belediyeler aracılığıyla en güzel hizmeti sunmak istiyoruz” diye konuştu.

Yerel seçimlere en güzel şekilde hazırlandıklarını, amaçlarının AK Parti belediyeciliğini tüm şehre damgasını vurmak olduğunu da vurgulayan Karadağ, “Cumhurbaşkanımızın gönül belediyeciliği dediği ve önümüzdeki süreçte insanların gönlüne hitap edecek, onların gönüllerini kazanacak ve sosyal belediyeciliğin yanında aynı zamanda da gönül belediyeciliğini ön planda tutacağız” şeklinde konuştu.

Karadağ, 18 Ağustos’ta gerçekleşecek olan AK Parti kongresine de 60 otobüsle yani 3 bin kişi katılacaklarını kaydetti.

Editör: Haber Merkezi