Akit TV’nin canlı yayın konuğu olan AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum’u komşu şehirlerle kıyaslamaktan öte, dünya şehirleriyle yarışır hale getirmeyi amaçladıklarını söyledi.

“Bizim ufkumuz Çorum’u Amasya, Tokat ya da Yozgat’la yarıştırıp kıyaslamakla sınırlığı değil. Çorum’u dünya şehirleri klasmanında yarışır düzeyde bir şehir yapmanın vizyonunu taşıyoruz.” diyen Halil İbrahim Aşgın, Çorum’un her bakımdan dünya şehri olmaya namzet bir il olduğunu dile getirdi.

Çorum’un geleceğine dair hayalini paylaşan Aşgın, Çorum’un sahip olduğu değerler ve yüksek potansiyelinin farkında olduğunu ve tüm bu avantajları, hayatın her alanına hakim kılmak için çalışacaklarını anlattı.

Sahabelerimizin Çorum’a kattığı manevi değerden, her biri kendi alanında marka olan sanayimizin gücünden söz eden Halil İbrahim Aşgın, “Hiç bir değerimiz göz ardı edilemez. En küçüğünden en büyüğüne sahip olduğumuz tüm değerlerimizi, örselemek yerine yücelten bir anlayışla yolumuza devam edeceğiz. Hayalini kurmadığınız bir hedefin takipçisi olamazsınız. Bizim hayalimiz dünyanın bir ucundan diğer ucuna ulaşacak kadar büyüktür. Tarihi, kültürel, manevi, ekonomik, sanat, spor ve dahi hangi değerimiz varsa onları zirveye taşımanın heyecanıyla atacağız tüm adımlarımızı.” diye konuştu.