AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Ulukavak Mahallesi Mavral Sokak'ta hizmet veren Vefa Çay Salonu'nda mahalle sakinleriyle bir araya geldi. 


Yapılan açıklamaya göre, katılımın oldukça yoğun olduğu buluşmada bir konuşma yapan Ulukavak Mahallesi Muhtar Adayı Mehmet Kılıç, buluşma davetine icabet eden Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın'a teşekkür etti.


Konuşmasının devamında muhtar olduğu takdirde mahalleye yapacağı projeler hakkında bilgi veren Kılıç, Çorum'da bulunun kamu kurum ve kuruluşlar ile organize bir şekilde çalışarak mahallenin sorun ve taleplerini çözüme kavuşturacağını söyledi. 


Kılıç, "Devletimiz ile sizler arasında bir köprü olacağım. Çorum'umuzun en büyük mahallesi olduğumuz gibi sorunlarımız da büyüktür. Ben ve azalarım bunların üstesinden gelecek güçteyiz. Sizden 31 Mart'ta mahallemizin geleceği adına oy istiyoruz" dedi. 


Başkan Adayı Aşgın ise toplantıyı organize eden Kılıç ve azalarına teşekkür ederek, 31 Mart yerel seçim için mahalle sakinlerinden destek istedi. 
31 Mart seçiminin memleket ve gönül işi olduğunu kaydeden Aşgın, "Biz birlikteliğe ve kardeşliğe ahdettik. Allah için bu millete hizmet edip, dua biriktirmeye, gönüllerde ve dualarda yer tutmaya niyet ettik. Bu yolda yanımızda durup, dua yolunda bizimle yol arkadaşı olan tüm kardeşlerime minnettarlığımı ve şükranlarımı sunuyorum" şeklinde kaydetti.


Aşgın konuşmasının devamında Belediye Başkanı seçildiği takdirde yapacağı hizmetler hakkında mahalle sakinlerine bilgiler verdi.
Mahalle sakinleri, istek ve taleplerini Aşgın'a ileterek, buluşmayı düzenleyen Ulukavak Mahallesi Muhtar Adayı Mehmet Kılıç'a teşekkür ettiler.