Seçim çalışmaları kapsamında 60 gündür sahada aktif bir şekilde çalıştıklarını belirten Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Kemal Kurt, “Çorum’da elini sıkmadığımız, dükkanına girmediğimiz esnaf neredeyse kalmadı.” dedi.

Bu süre boyunca esnaftan siftah yapmadıklarını, kepenk kapattıkları duyduklarını belirten SP’li belediye başkan adayı Kurt, “Bu seçim kendinden olmayanları hain yapanlarla, vatanı için canı pahasına çalışanlar arasında olacak. Bu seçim 40 yıllık esnaf dükkanını kapatmak zorunda kalan Ali amca ile paradan para kazanan rantiyeciler arasındadır. Bu seçim şeker fabrikalarını satanla, satılmasın diye mücadele edenler arasındadır. Bu seçim mazlumla zalimin, bu seçim ahı olanlarla ah alanların, bu seçim suskun ile sesi çok çıkanların, bu seçim Allah'a kul gayrında hür olanlarla, güce, makama, şöhrete tapanların seçimi olacaktır.” dedi. 

Suçlandıkları gibi kimseyle ittifak içinde olmdıklarını da vurgulayan Kemal Kurt, “Biz halkımızla ittifak yaptık. 1389 seçim bölgesinde tek başımıza seçime giriyoruz.” dedi.