Perşembe Pazarı’nda esnaf ve alışveriş yapan Çorumlular’la buluşan AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Perşembe Pazarı’nda yoğun bir ilgiyle karşılandı. “Hemşehrilerimizin teveccühü her daim başımız üstünde olacaktır.” diyen Aşgın, Çorumlular’ın gösterdiği teveccüh ve ilginin, bu memlekete hizmet noktasında kendilerine motivasyon kattığını söyledi.


AK Parti İl Başkan Yardımcıları Hasan Algül, Mustafa Kılıç, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur ve Buharaevler Mahallesi Muhtarı Abdulkadir Erdoğan’ın  da katıldığı pazar ziyaretinde, gördüğü ilgi karşısında memnuniyetini ifade eden Halil İbrahim Aşgın, “Perşembe Pazarı’nda hava soğuk olsa da, hemşehrilerimizin gönül sıcaklığı ve samimiyeti ile ısındık çok şükür. Omzumuza alacağımız yük ne kadar büyük olursa olsun, hemşehrilerimizin teveccühü gücümüzü de azmimizi de ziyadeleştiriyor. Gönlünü açıp dualarında bize yer veren oldukça, hiç bir yük bize ağır gelmeyecek inşallah.” dedi.


Alışveriş yapan vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği Aşgın, esnafa ve vatandaşa bereketli alışverişler dilerken, her türlü olumsuz hava şartlarına rağmen, milletin hizmetine amade olan pazar esnafının, önemli bir meslek gurubunun temsilcileri olduğunu dile getirdi.