RECEP MEBET
Belediye Başkanı Zeki Gül, kongre sürecini tamamlayan AK Parti Çorum Teşkilatı yöneticilerini ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundu.
Belediye Meclis Üyeleri’nin de katıldığı program dahilinde AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ve Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur’u ziyaret eden Zeki Gül, teşkilat yöneticilerine başarılar diledi.
Kongrelerin ardından göreve gelen ve güven tazeleyen teşkilat yöneticilerini tebrik eden Başkan Gül, “Davamızı en üst seviyede temsil edecek bu kadrolarla birlikte memleketimize hizmet edeceğiz” dedi.
“Hizmet kervanında daima yanınızdayız” diyen Gül, Çorum’da başarı çıtasını hep birlikte daha ileri taşıyacaklarına inandığını söyledi.
Üstlendikleri görevlerle sadece maddi değil manevi bir sorumluluk da taşıdıklarına işaret eden Gül, bu bilinçle Çorum halkına en iyi hizmeti sunmaya gayret edeceklerini dile getirdi.
İçerde ve dışarda terör örgütlerine karşı büyük bir mücadele veren Türkiye’nin zorlu bir süreçten geçtiğini vurgulayan Gül, “Afrin’de devam eden Zeytin Dalı Harekatı’nda görev alan kahramanlarımız bu vatan için kanlarını dökerken bizlerin de burada kutlu mücadeleye destek için daha fazla ter dökmemiz gerek” ifadelerini kullandı.
Siyasette kadın ve gençlerin yeri ve öneminden de bahseden Gül, seçme ve seçilme yaşını 18’e indiren AK Parti’nin siyasete yeni bir soluk getirdiğini kaydetti.
İl ve Merkez İlçe Teşkilatı ile Kadın ve Gençlik Kolları’na seçilen tüm isimleri ayrı ayrı kutlayan Gül, “Allah yar ve yardımcımız olsun, hayırlı hizmetlere vesile kılsın” duasıyla sözlerini tamamladı.


KARADAĞ: ‘ÇORUM’A HİZMET İÇİN OMUZ OMUZA VERDİK’
AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, tüm teşkilat mensuplarıyla birlikte Çorum’a hizmet için omuz omuza verdiklerini vurguladı.
Belediye Başkanı Zeki Gül ve Belediye Meclis Üyeleri’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Mehmet Karadağ, “Teşkilatlarımız ve tüm Belediye Başkanlarımızla uyum içinde yola devam edeceğiz” diye konuştu.
Külliye’de kabul edilen Çorumlu Muhtarlar ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ileterek konuşmasına başlayan Karadağ, Türkiye’nin terör örgütlerine karşı verdiği mücadeleden bahsederek ABD’nin Münbiç’te geri adım atmak zorunda kaldığını söyledi.
Irak Merkezi Yönetimi ile varılan anlaşma çerçevesinde Afrin’in ardından sıranın Kandile geleceğini açıklayan Karadağ, “Dün Ankara ve İstanbul gibi kentlerde terörle mücadele etmeye çalışırken bugün artık yurt içinde güvenliği sağlamış sınır ötesinde operasyon yapan bir ülkeyiz” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğindeki Türkiye’nin hem cephede hem de masabaşında verdiği mücadeleyi kazandığını anlatan Karadağ, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Üstlendiğimiz bu görevler gelip geçici. Bu davaya gönül vermiş biri olarak, partimizde sadece üye sıfatıyla göreve devam etmek dahi bizim için şereftir.
Memleketimiz ateş topunun ortasındayken üstlendiğimiz görevin bilincinde, birlik ve beraberlik içinde çalışarak Ankara’yı da rahatlatıyoruz.
Geçtiğimiz günlerde teşkilat mensuplarımızla birlikte Kilis’e gitmiştik. Devletimiz çok şükür ordumuzun tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. Ancak bizler bölgedeki Mehmetçiğimize moral ve motivasyon desteği amacıyla dayanıklı besin maddelerinden oluşan paketler hazırlamaya başladık. Oğuzlar cevizinden Osmancık pirincine, Kargı ürünlerinden Ortaköy pekmezine kadar pek çok malzemeyi ilerleyen günlerde bölgeye giderek teslim edeceğiz. Devam eden organizasyon hazırlıklarında görev alan ve katkıda bulunan, duyarlılıklarıyla örnek olan herkese teşekkür ediyorum. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Rabbim, bu yolculukta bizleri utandırmasın. Aldığımız bayrağı daha yükseğe taşıyacağımıza inanıyor, Çorum için taş üstüne taş koyan herkesi tebrik ediyorum.”
Belediye Başkanı Gül, konuşmasının ardından AK Parti İl Başkanı Karadağ’a üzerinde besmele yazılı olan bir hat tablosu hediye etti.


TEŞKİLAT BAŞKANLARINDAN GÜL’E DESTEK MESAJLARI
Ziyaretlerde konuşan Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, gece-gündüz demeden Çorum için el ele çalıştıklarını söyledi. Gerçekleştirilen hizmetler için sürekli istişare içinde olduklarını anlatan Erhan Akar, “Zeki Başkan geldiğinden beri teşkilatlar çok rahatlamış durumda” dedi.
“Gençler olarak üzerimize düşen her konuda yanınızdayız” diyen Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur, “Bu şehre, memleketimize hizmet yolunda birlikte görev yapacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ise “Amacımız bu davaya hizmet” diyerek karşılıklı destek ve işbirliği ile çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Editör: Haber Merkezi