RECEP MEBET
İl Genel Meclisi AK Parti Grup Toplantısı dün parti binasında gerçekleşti.
AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı’nın yönettiği toplantıya Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, bazı parti yöneticileri ve AK Partili Meclis Üyeleri katıldı.
Yerel Yönetimler Başkanı Ali Evlüce’nin de hazır bulunduğu toplantıda, yerel seçim sonuçları ile yeni dönemde yapılması planlanan çalışmalar masaya yatırıldı.

 

AHLATCI: ‘HİZMET YARIŞIMIZ SÜRECEK’
31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nin ardından gerçekleşen ilk toplantının açış konuşmasını Yusuf Ahlatcı yaptı.
“17 yıldır AK Parti’nin hizmet bayrağını Çorum’da gururla dalgalandırmaya devam ediyoruz” diyen Ahlatcı, AK Partili kadroları halka hizmet yolunda yeniden göreve layık gören Çorumlu seçmenlere şükranlarını ifade etti.
Seçim sürecinde ortaya koydukları performans nedeniyle tüm teşkilat mensuplarına da teşekkür eden Ahlatcı, “Memleketimize daha iyisini sunma gayretiyle hizmet yarışımız sürecek” dedi.
Ahlatcı, yeni dönemde hayata geçirecekleri çalışmaları değerlendirecekleri toplantıda Meclis Üyeleriyle fikir alışverişinde de bulunacaklarını sözlerine ekledi.

 

AKAR: ‘ÇITAYI DAHA YÜKSEĞE TAŞIYACAĞIZ’
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, “Çorum’da hizmet çıtasını daha yükseğe taşıyacağız” dedi.
İl Genel Meclisi AK Parti Grup Toplantısı’nda konuşan Erhan Akar, yerel seçimde partilerinin çevre illerdeki oy oranının düşmesine rağmen Çorum’da başarılı bir netice aldıklarını ifade etti.

“Sanki seçim varmış gibi çalışmaya devam edeceğiz” diyen Akar, İl Genel Meclisi Üyeleri ile birlikte kırsaldaki kalkınma hamlesinin süreceğini vurguladı.
Çorum’da kilit taşı, kanalizasyon ve suyu bulunmayan köyün kalmadığını dile getiren Akar, yeni dönemde ihtiyaç olan köylere halı saha dahi kazandırmayı hedeflediklerini belirterek kırsalda yaşam kalitesinin artacağının altını çizdi.
Toplantı, yapılan açıklamaların ardından basına kapalı olarak devam etti.

Editör: Haber Merkezi