Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Yerel Yönetimler Programı öğrencileri, huzurevi ziyaretini, AK parti Belediye Başkan Adaylığı öncesinde Yerel Yönetimler Hocası olan Dr. Halil İbrahim Aşgın’la birlikte gerçekleştirdi. 


“Hocamız, işlediğimiz pek çok konuyu, yerinde eğitimle bize aktarıyordu. Bu kez de biz onun yolundan gidip, Huzurevi sakinlerini yerinde ziyaret etmek istedik ve kendisinden de bize katılmasını rica ettik.” diyen öğrenciler, hocalarıyla da özlem giderme fırsatı buldu. 


Öğrencileriyle birlikte Huzurevi sakinleriyle sohbet eden Aşgın, aynı zaman da öğrencileriyle de hasret giderdi.
Huzurevi’ni ziyaret ederek, Huzurevi sakinleriyle sohbet eden AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Büyüklerimizi unuttuğumuz gün, yok olduğumuz gündür. Temel direğimiz olan çınarlarımızı hiçbir şart ve ortamda unutmayıp, asla yalnız bırakmayacağız. Kimsesizlerin kardeşi, evladı ve ağabeyi olarak, bizi ailelerinden birisi saymalarını isteyeceğiz.” dedi.
Yaşlıları toplumun çınarları olarak tarif eden Aşgın, öğrencilerinin hassasiyeti ve yaşlılara olan saygılarıyla bir kez daha gurur duyduğunu ifade ettiği açıklamasında, “Geleceğimizin en güçlü teminatları olarak gördüğüm öğrencilerimin, yaşlılarımıza verdiği değer ve gösterdiği hürmetle bir kez daha gurur duydum.” diye konuştu.


Öğrencilerin müzik dinletisi, Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Zekeriya Işık, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yahya Çoban, Huzurevi yetkilileri ve öğrencilerin katıldığı ziyarete renk kattı. 

Editör: Haber Merkezi