İnsani Değerler Platformu üyesi STK'lar, AK Parti Milletvekili Adayı Erol Kavuncu ile sahur yemeğinde bir araya geldi. Aday adaylığı sürecinden bugüne kadar STK'larla istişareli olarak adım atan Kavuncu, yollarca birlikte çalıştığı STK temsilcileri tarafından büyük bir destek görüyor.

Bizimkiler Lokantası'nda gerçekleştirilen sahur buluşması, adeta bir ahitleşmeye dönüştü. İnsani Değerler Platformu Sözcüsü Zeki Kanbur, platform yürütme kurulu ve platform üyesi STK'ların temsilcilerinin katıldığı sahur yemeğinde kısa bir selamlama konuşması yapan Erol Kavuncu, STK temsilcilerinin baştan bu yana kendisine verdikleri değer ve destek için teşekkür ederek, 24 Haziran'ın önemine vurgu yaptı.

STK'lar tarafından STK'ların da meclisteki temsilcisi olacağına işaret eden STK temsilcileri, çok samimi ifadelerle gece gündüz destek olacaklarını ve Kavuncu'yu asla yalnız bırakmayacaklarını vurguladılar.

AK Parti Milletvekili Adayı Erol Kavuncu, konuşmasında, 100 yıl önce oynanan oyunların bugün de oynandığına dikkat çekerek, gezi olaylarından bugüne kadar farklı senaryoların ortaya koyarak Türkiye'nin önünün kesilmeye çalışıldığını, son olarak 15 Temmuz hain darbe girişiminde fiili olarak ülkenin işgal edilmeye çalışanların başarılı olamadığının altını çizdi.

Türkiye'yi hazmedemeyen, gelişmesini ve bölgesinde söz sahibi olmasını istemeyen çevrelerin şimdi de döviz kuru üzerinden ülke ekonomisine suikast düzenlediğine dikkat çeken Kavuncu, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 15 Temmuz'da hain darbe girişimine karşı dik duran milletimiz, 24 Haziran'da bir kez daha bu hain tuzakların önüne set çekerek Türkiye üzerinde oyun oynamaya çalışanlara en güzel cevabı sandıkta verecek" dedi.

Bu seçimin yüzyılın seçimi olduğunu dile getiren Kavuncu, "Cumhur ittifakı ile ülkemizi şahlandıracak bir seçimdir. Çorum'da hedefimiz en yüksek oyu alıp ilimizi halkımızı en iyi ve en güçlü şekilde temsil etmektir. Eğer güçlü bir Meclis olmazsa, güçlü bir hükümet olamaz. Güçlü bir hükümet olmazsa güçlü bir Türkiye olamaz. Dolayısıyla sloganımız bizim şudur; 'Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye'dir" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi