AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu, gazetemizi ziyaret ederek, Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Taşkan’la sohbet etti. Görev süresini ve seçim sürecini değerlendiren Salim Uslu, milletvekilliği görevini alnının akıyla yapıp, izzetle çekildiğini belirterek, “Çok şükür, yüz akı ile doğduğum topraklara hizmet etmek nasip oldu. Bu davanın bekası her şeyden önemlidir. Bizden önceki vekil arkadaşlarımıza minnet borçluyum, seçim çalışmalarında hep başımız dik gezdik, bizden sonraki arkadaşlarımız da başları dik olarak geziyor çok şükür.” dedi.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kılıç’ın da katıldığı ziyarette görev yaptığı dönemlerle ilgili Çorum’a yapılan yatırımlardan bahseden Salim Uslu, merkez ilçe başta olmak üzere Çorum’un tüm ilçelerinde yatırımların yapıldığını söyledi.

Üç dönemlik vekilliği süresince 6 seçim yaşadığını belirten Salim Uslu, şunları ifade etti, !bu davanın bekası her şeyden önemlidir. Bu davayı en iyi temsil eden isim Recep Tayyip Erdoğan’dır. Üç dönem vekillik yaptım, 6 seçim yaşadım. Levhi mahfuzda bizim için yazılmış kaderimizi yaşadık. Çorum Milletvekilliği yanı sıra Türkiye Milletvekili gibi çalıştım.

Bu görevi alnımızın akıyla yaptık, izzetimle çekiliyorum. Kimse yedi içti, kendine çalıştı diyemez. Yüz akı ile ayrılıyoruz. Doğduğum topraklara hizmet ettik çok şükür.

Dolu dolu bir dönem yaşadık, işimiz hizmet, derdimiz millet oldu. Seçim çalışmalarında gönül huzuru ile başı dik geziyoruz. Bundan önceki arkadaşlara minnet borçluyum, başımız dik gezdik, bizden sonrakiler de başı dik gezecek inşallah.

1915’te şimendifer isteyen Çorum’un tren hasretini sona erdirmek bize nasip oldu çok şükür. Proje ihaleleri yapıldı, güzergahlar belirlendi, çalışmalar hızla devam ediyor.

Siyaseti memlekete hizmet için yaptık. Milletvekilliği görevim bittiği için üzülmüyorum. Görev biter ama dava bitmez, davamız devam ediyor çok şükür. Kulaklarda ve gönüllerde hoş bir seda bırakabilmektir esas olan.

Bundan sonra da görevimiz AK dava ve AK kadrolar için çalışmaktır. Gönül rahatlığı ile gidiyorum. Arkadaşlarımın benim bıraktığım yerden daha yukarı taşıyacaklarına gönülden inanıyorum.”

Editör: Haber Merkezi