İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu'ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

 Çatma, ziyaretinde çalışmaları hakkında bilgiler vererek, "3 Mart Cumartesi günü Kilis'te Osmanlı sefer yemeği olan İskilip Dolmamızı yaklaşık 8 bin askerimize vermemizde öncülük yaptığınız ve katkı sağladığınız için teşekkür ederim. İlçemize yapılan hizmetlerde her zaman destek ve katkılarınızı gördük ve görmeye de devam edeceğimize inanıyoruz" dedi.

 Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  "Zeytin Dalı Operasyonunda görev alan Kahraman Mehmetçiklerimizin her zaman destekçisiyiz.  500 yıllık tarihi geçmişe sahip Osmanlı sefer yemeği olan İskilip Dolmamızı 41 kere maşallah diyerek kahramanlarımıza ikram ettik. Size ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum.  Takibimizde olan İskilip Kalemizin surlarının restorasyon ve ışıklandırma ihalesi birkaç ay içerisinde yapılarak çalışmalara hızla başlanacak. Hayırlı uğurlu olsun. Katkılarından dolayı Kültür ve Turizm Bakanımız Numan Kurtulmuş'a, Müsteşar Yardımcımız Nihat Gül'e teşekkür ederiz" şeklinde kaydetti. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi