İlçe ziyaretlerinin ikinci turunda İskilip ve Bayat’ı tekrar ziyaret eden AK Parti Milletvekili Adayı Erol Kavuncu, her iki ilçede de araç konvoylarıyla karşılandı.

İlk olarak İskilip’te Belediye Başkanı Recep Çatma, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Lek, SKM Başkanı Duran Bıyık, Gençlik Kolları Başkanı Ali Osman Aygün, muhtarlar, partililer ve vatandaşlar tarafından karşılanan Erol Kavuncu, ikinci coşku sürprizini de Bayat’ta yaşadı.

Burada da konvoylarla ve coşkulu bir kalabalıkla karşılanan Erol Kavuncu, kendisini karşılayan hemşehrilerine teşekkür ederek, onlarla tek tek selamlaşıp tokalaştı.

Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, Bayat İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu, İl Başkan Yardımcıları Cemalettin Topaktaş, Gazi Yıldırım, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Tuna, Milletvekili Aday Adayı Harun Uysal, gençlik ve kadın kolları başkan ve üyeleri ile çok sayıda vatandaş tarafından karşılanan Kavuncu, “Bize gösterilen bu samimiyet güveni asla boşa çıkarmayacağız. Halkımızın partimize, liderimize, cumhur ittifakına ve bizlere gösterdiği samimiyet ve destekle Türkiye daha güçlü yarınlara doğru yoluna devam edecek. Tüm hemşehrilerimize bu destekten dolayı kalbi şükran ve teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

İlçe ziyaretlerinin ikinci turuna başlayan Kavuncu, milletin coşkusunun zirvede olduğunu söyledi

‘Milletimiz 24 Haziran’ı aşk ve azimle bekliyor’

AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Erol Kavuncu, ilçe ziyaretlerinin ikinci turuna başladı. İskilip ve Bayat’ta esnaf ve vatandaşla buluşan Kavuncu, vatandaşların yoğun ilgisi ve muhabbetiyle karşılaşıyor. Kavuncu, karşılaştıkları ilginin tarifsiz olduğunu belirterek, “Vatandaş bizi gönülden bağrına basıyor, lokmasını paylaşır gibi samimiyetini paylaşıyor, gönlünü seriyor. Bu muhabbet, vatandaşın 24 Haziran’a aşk ve kararlılıkla beklediğinin göstergesidir.  Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye bu milletin gönlünde baş köşede yerini almış durumda.” dedi.

Türkiye’nin yaşadığı tüm sorunların, etrafındaki kuşatmaların ve yapılan tüm saldırıların, millet tarafından çok iyi okunduğunu dile getiren Erol Kavuncu, “Bu milletin feraseti, siyaset okuması, tarih bilinci ve dünyayı gözlemleme becerisi kimsede yok. Zira 16 yıldır, ortaya koyduğu iradesiyle Türkiye’yi zirveye taşıyan yolu açtı. Milletimiz tüm oynanan sinsi oyunları, hain tuzakları pekala biliyor, bunların çaresinin kendi oy’unda olduğunun da gayet farkında. Her gittiğimiz kapı sonuna kadar açılıyor, her gönül muhabbet deryasına dönüşüyor. 24 Haziran’ı aşk ve kararlılıkla bekleyen milletimiz, Allah’ın izniyle adeta sandıkları patlatacak.” diye konuştu.

Darbelerle, terör saldırılarıyla ve 15 Temmuz kuşatmalarıyla yenilmeyen milletin, yıllardır verdiği mücadelenin finalinin 24 Haziran olduğunu söyleyen Erol Kavuncu, şöyle söyledi. “24 Haziran, verilen tüm mücadelelerin zaferlerle sonuçlanacağı nihai zafer tarihidir. O gün bu millet 15 Temmuz’da sancağı yere düşürmediği gibi, o gün de düşürmeyecek ve kale burcuna zafer sancağını dikerek yedi düvele bir kez daha meydan okuyacak.”