AK Parti Çorum teşkilatı tarafından İskilip'te miting düzenlendi. Mitinge vatandaşların ilgisi yüksek oldu.

Mitinge AK Parti Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Milletvekili Adayları Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu ve Serap Yıldırım, İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, AK Parti Çorum SKM Başkanı Eyüp Arslan, il ve merkez ilçe teşkilatı ile İskilip halkı katıldı.

Yapılan açıklamaya göre, mitingde bir açılış konuşması yapan İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, ilçeye yapılan yatırımları anlattı. İskilip'e yapılan her yatırımda Milletvekili Ahmet Sami Ceylan'ın katkısı olduğunu kaydeden Çatma, "İlçemize 5 yeni araç kazandırdık. Bu araçları bir kuruş para ödemeden Milletvekilimiz Sayın Ahmet Sami Ceylan’ın destekleri ile aldık. Araçlarımızın toplam bedeli ise 4 milyondur. Desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti Milletvekili adayları Oğuzhan Kaya ve Serap Yıldırım’da 24 Haziran seçimleri hakkında birer konuşma yaparak, destek istediler.

Kendisi de İskilip’li olan AK Parti Milletvekili Adayı Erol Kavuncu, İskilip’in tarih boyunca her zaman vatan, millet, din ve bayrak konuların varını yoğunu ortaka koyan insanların yaşadığı bir coğrafya olduğunu söyledi. İskilip’in tıpkı Çanakkale, Kurtuluş Savaşı ve 15 Temmuz’da olduğu gibi, son yüzyılın en önemi seçimi olan 24 Haziran’da da vatan, millet, din ve bayraktan yana tavrını ortaya koyacağını söyledi.

24 Haziran’ın 15 Temmuz’un devamı olduğunun altını çizerek konuşmasını devam ettiren Kavuncu, alkışlar eşliğindeki sözlerini şöyle sürdürdü; “Bu kadim Anadolu coğrafyası, her ne zaman kendisine görev düşmüşse, vatan millet din devlet ve bayrak adına hemen koşmuştur. Çanakkale’de yüzlerce İskilipli şehidin ismi vardır. Kurtuluş savaşında, en son 15 Temmuz’da ne zaman ki kendisine görev düşmüş, İskilipli her zaman en önde olmuştur. Türkiye siyasi tarihinde ne zaman ülke kendisine siyasal anlamda müracaat etse, bu coğrafyanın bağrında sıradağlar gibi duran İskilip halkı her zaman sağduyunun yanında yer almıştır.

Hiçbir zaman vatan millet din devlet düşmanlarına prim vermemiştir. 16 yıllık AK Parti iktidarının da da her zaman birinciliği yine kimseye bırakmamıştır. 24 Haziran son yüzyılın en önemli seçimi olarak karşımızda duruyor. Bunun önemine millete anlatıyoruz ancak çok şükür ki karşımızdaki insanlar 24 Haziran’ın önemine bizden daha fazla işaret ediyor. Bu demektir ki bu millet 24 Haziran’ın önemine inanıyorsa nerede durması gerektiğini de gayet iyi biliyor demektir. Yedi düvelin elele verip Ümmet’in son kalesi olan Türkiye’yi boğmak istediğini bu millet çok iyi biliyor. 24 Haziran 15 temmuz’un finali olduğunu herkes çok iyi biliyor.”

Daha sonra konuşan Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ise İskilip'i çok heyecanlı gördüğünü kaydederek, "Bana 12 yıldır sahip çıkıyorsunuz. Sizden adaylarımıza da sahip çıkmanızı istiyorum" dedi.

24 Haziran'ın hak ile batılın mücadelesi olduğunu ifade eden Ceylan, "Bu seçim yeniden diriliş seçimidir. Dünyadaki tüm mazlumlar Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a muhtaçtır. Hizmetlerimizi saymak istemiyorum . Hizmetler yapılır, artık mesele Türkiye'yi ayakta tutma, parçalatmama, şuan ki huzuru ve mutluluğumuzu koruma meselesidir" diye konuştu.

Bir vatandaşın "Hastanemize doktor istiyoruz" sözü üzerine konuşan Ceylan, "Hastane istediniz yaptık ve hizmetinize açtık. Sağlık Bakanımızdan da hastanemizi doktorla doldurma sözü aldık" diye cevap verdi.

Konuşmasının sonunda 24 Haziran için destek isteyen Ceylan, "Biz diri ve birlik olarak, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkacağız. Bizimle yola devam mı?" sorusu üzerine İskilipliler hep bir ağızdan "Varız" diye karşılık verdiler.

Konuşmaların ardından adaylar ve beraberindekiler hep birlikte el ele tutuşarak birlik mesajı verdi.

Ayrıca programda Milletvekili Ceylan'ın destekleri ile İskilip Belediyesi'ne hibe edilen vidanjör aracının anahtarı Milletvekili Adayı Erol Kavuncu tarafından İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma'ya teslim edildi.  (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi