AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, ülkede istikrarı sağlayabilecek tek formülün Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyledi.

Seçim çalışmalarına devam eden Ceylan, il ve ilçe teşkilat üyeleri ile birlikte Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Esnafın bayramını kutlayan Ceylan, hayırlı işler dileğinde de bulundu.

Yapılan açıklamaya göre, ziyaretlerde esnafın yaptığı işler hakkında da bilgiler alan Ceylan, "Çorum'umuzun sanayisinin diğer illere göre daha da gelişmiş durumda. Her yıl, bir önceki yıla göre sanayimiz gelişiyor ve büyüyor" dedi.

24 Haziran seçimlerinin öneminden de bahseden Ceylan, ülkede istikrarı sağlayabilecek tek formülün Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyledi.

Türkiye'yi ekonomi ile vurmaya çalıştıklarını kaydeden Ceylan, "Ne kadar bizi yıkmaya çalışsalar da, bizim ekonomimiz dimdik ayakta duruyor. Kötü diyenler yapılan yatırımlara ve ilimize gelen ödeneklere baksın yeter." dedi.

Ziyaretlerde gençlerle de sohbet eden Ceylan, "Sizden önce buralar ve köylerimiz çamur içindeydi. Şimdi ise her yeri kilit taşı ve asfaltla buluşturduk. Ekonomi o günlerde kötüydü, yatırım alabilmek imkânsızdır. Ama şimdiki nesil bolluk içinde yaşıyor. Bunun kıymetini bilin" diye konuştu.

Bazı esnaflar ise 24 Haziran Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde destek vermeye hazır olduklarını kaydederek, "Şu anda ülkemizi ekonomi ile krize sokmaya çalışıyorlar. Bizler bunun farkındayız. Azda olsa bir şeyler kazanıp evimize ekmek götürebiliyoruz. Yarın bir gün Suriye, Irak gibi olduğumuz da iş olmuş ama huzur, barış, hürriyet olmadıktan sonra neye yarar. Seçimden sonra sizlerden tek istediğimiz ayakta dimdik durmanız. Gerisi zaten düzelir gelir." dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi