FATİH AKBAŞ
İyi Parti İl Teşkilatı düzenlediği basın toplantısı ile Çorum Belediye Başkan Adayı Bilgi  Terlemezoğlu’nu tanıttı.
Limon Kafede gerçekleştirilen basın toplantısında ilk konuşmayı yapan İyi Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, parti olarak Çorum’da seçim stratejilerini belirlediklerini söyledi.

Seçimlerde seçmenlerin sağ ve sol olarak ikiye ayrıldıklarını kaydeden Özsaçmacı, “Biz sağ ve sol kavramlarını kabul etmiyoruz. İnsan merkezli siyaset yapıyoruz” dedi.

İyi Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Bilgi Terlemezoğlu ise Dodurgalı olduğunu ve yurt içi yurt dışı çok sayıda projede görev aldığını belirterek, “Tecrübelerimi Çorum’un kalkınması ve gelişmesi için kullanacağım. Maalesef Çorum pastadan payını yeteri kadar alamamıştır. Şehrimizi değerli işadamları belli bir noktaya getirdiler” dedi.

Belediye Başkanının görevinin sadece park yapmak yol yapmak olmadığını kaydeden Terlemezoğlu, “Başkanın görevi projeleriyle şehri ayağa kaldırmaktır” şeklinde kaydetti.

Bilgi Terlemezoğlu projelerini ise yakında açıklayacağını belirterek sözlerini tamamladı. İyi Partililer basın toplantısının ardından Hıdırlık’a giderek dua ettiler.